Objavljeno: okt 08 2020 09:47

NIŠ – KUĆA – HOTEL ALEKSANDAR

EUR

Objavljeno: okt 08 09:47
Pregleda: 7
NIŠ – KUĆA – HOTEL ALEKSANDAR U prilici smo da vam ponudimo kuću u blizini hotela Aleksandar uknjižene površine u osnovi 105m2. Kuća se nalazi u mirnom, porodičnom kraju.

Kuća se sastoji od dva sprata identičnog izgleda sa sledećom strukturom: dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom, dve velike spavaće sobe i kupatilo. Gornji sprat poseduje terasu.

Podrumske prostorije su veoma prostrane i sastoje se od tri zasebne prostorije, imaju prirodnu ventilaciju pa je moguća i adaptacija u letnju kuhinju ili stambeni prostor.

Na podovima su keramika i parket, spoljašnja stolarija je drvena, a grejanje je na struju ili čvrsto gorivo.

Kuća ima odrađenu fasadu, čvrste je gradnje, nije lepljena ni sa jedne strane i ima veoma lepo i prostrano dvorište sa popločanim prilazom za automobil i lepo uređenom baštom.

Pored kuće se nalaze i dva pomoćna objekta.

Dvorište je veoma lepo sređeno, sa zasađenim cvećem i zelenilom, česmom, uređenim stazicama i natkrivenom popločanom površinom za smeštanje baštenske garniture.

Idealno za porodična okupljanja, uživanje sa prijateljima ili za čuvanje kućnih ljubimaca.

Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 018/272-212, 061/25-100-25, 064/25-100-25, 063/260-160. Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu: avenijanekretninenis.rs
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
7

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija