Objavljeno: jul 16 2020 03:16

PANTELEJ – PORODIČNA KUĆA 372m2

EUR

Objavljeno: jul 16 03:16
Pregleda: 4
PANTELEJ – PORODIČNA KUĆA 372m2 – U prilici smo da vam ponudimo prostranu porodičnu kuću u blizini škole, vrtića, Pantelejske crkve, policijske stanice, mnogobrojnih marketa, autobuskog stajališta....
Kuća je kako za veću tako i za manju porodicu. Prostrana je i veoma funkcionalna sa placem površine 5,2 ara. Sastoji se iz suturena, prizemlja i sprata.
Suturen se sastoji od ulaznog hodnika, podrumske prostorije sa kotlarnicom i ostavom , tri odvojene sobe i kupatila.
Prizemlje i sprat su isti po rasporedu prostorija i sastoje se iz ulaznog hodnika, dnevne sobe sa trpezarijom, kuhinjom i ostavom, dve odvojene spavaće sobe i kupatila. Sve sobe su prostrane i veoma dobro osvetljenje. Prizemlje i sprat poseduju po jednu lođu i galeriju.
Svi spratovi su etažirani sa posebnim brojilom, a povezani unutrašnjim stepeništem i samim tim pogodni za stanovanje odvojenih porodica.
Na kući je odrađena rekonstrukcija krova sa tavanskim delom na koji se izlazi montažnim stepenicama, tako da novom vlasniku i taj deo može lepo koristiti. Na podovima je parket koji je dosta dobro očuvan sem u suturenu gde je potrebna adaptacija istog. Stolarija je drvena sa roletnama.
Kuća poseduje pomoćni objekat od 34m2 koji poseduje dva garažna mesta. Takođe veliko prostrano dvorište za odmor i rekreaciju sa prelepim letnjikovcem u etno stilu.
Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 018/272-212, 061/25-100-25, 064/25-100-25, 063/260-160. Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu: avenijanekretninenis.rs

Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
4

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija