Objavljeno: sep 02 2020 02:28

prodaja nekretnina prodaja nekretnina prodaja nek

EUR

Objavljeno: sep 02 02:28
Pregleda: 10
BUBANJ – PORODIČNA KUĆA – 450m2 – U prilici smo da vam ponudimo porodično stambenu kuću u blizini osnovne škole, vrtića, ambulante, autobuskog stajališta, železničke stanice, mnogobrojnih marketa, u blizini NOVOG NIŠA....

Kuća se sastoji od prizemlja, dva sprata i potkrovlja. Prizemlje, prvi i drugi sprat su istog rasporeda prostorija i sastoje se od prostranog hodnika koji ima komunikaciju sa svim prostorijama, salonskog dnevnog boravka sa trpezarijom i izdvojenom kuhinjom, dve odvojene spavaće sobe i prostranog kupatila.

Sve prostorije su osvetljene i svaka od etaža je u salonskom stilu gradnje. Prizemlje, prvi i drugi sprat su opremljeni za življenje dok je potkrovlje za adaptaciju. Sva instalacija u kući strujna, vodovodna i kanalizaciona je uredno odrađena. Sve etaže u kući su povezane unutrašnjim stepeništem. Svaka od etaža poseduje prostranu lođu na koju se izlazi iz dnevnog boravka, a takođe i terasu gde je izlaz na istu sa ulazne galerije.

Na podovima je veoma očuvan parket i keramika, dok je stolarija drvena sa roletnama. Kuća poseduje etažno – individualno grejanje. Obzirom da kuća poseduje pomoćni objekat u kom se nalazi podrum i ostava pa tako i deo za kotao, ostavu za drva, ostavu za ugalj i rezervoar za toplu vodu koja se zagreva preko grejnog sistema u zimskim danima te doprinosi velikoj uštedi u energetskom smislu. Takođe i dve garaže kao i letnju kuhinju.

Veoma lepo dvorište za odmor i rekreaciju biće dostupni novom vlasniku gde je ukupna površina istog 4,5 ara. Mogućnost parkiranja kako u dvorištu tako i ispred . Miran kraj, idealna ponuda za porodice sa decom i one koji žele da uživaju u lepom porodičnom domu.

Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 018/272-212, 061/25-100-25, 064/25-100-25, 063/260-160. Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu: avenijanekretninenis.rs
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
10

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija