Objavljeno: mar 11 2021 12:06

RETKO U PONUDI - POSLOVNO STAMBENI OBJEKAT 619m2

EUR

EUR
Objavljeno: mar 11 12:06
Pregleda: 9
RETKO U PONUDI - POSLOVNO STAMBENI OBJEKAT 619m2 – U prilici smo da vam ponudimo nekretninu koja se nalazi u mirnom kraju grada, a u blizini škole, vrtića, autobuskog stajališta....

Ono što izdvaja iz naše ponude ovu nekretninu jeste to da je veoma pogodna da se iskoristi za mini stambeni objekat sa više odvojenih jedinica te je toplo preporučujemo takvom budućem vlasniku koji želi da investira, a takođe je veoma pogodna za privatni starčki dom ili hostel ili motel sa više spavaćih soba.

Objekat se sastoji iz prizemlja, sprata i potkrovlja. Sadašnji vlasnik prizemlje je ustupio jednoj od Niških firmi za svoje poslovne potrebe koje se sastoji iz više kancelarija, kupatila i mokrog čvora. Sprat je u sivoj gradnji te je pogodan da se uređuje po želji novog vlasnika, dok je potkrovlje uređeno u više spavaćih soba koje se trenutno izdaju, trpezarijskog dela sa kuhinjom, kupatila sa više tuš kabina i hodnika koji ima komunikaciju sa svim prostorijama na spratu. Jedna od većih soba na spratu poseduje svoje kupatilo i prostranu terasu. Spart i potkrovlje su povezani unutrašnjim stepeništem.

Stolarija u objektu je PVC, metalna i drvena. Grejanje je na struju. Strujna, vodovodna i kanalizaciona mreža je regulisana u celom objektu. Prizemlje poseduje svoj strujomer i vodomer gde je potrošnja industrijska, dok sprat i potkrovlje takođe poseduju svoje strujomere i vodomere gde je potrošnja za domaćinstvo.

Objekat poseduje dvorište za više parking mesta. Nalazi se u blizini glavnog puta te je moguć kamionski prilaz. Takođe poseduje i pomoćni objekat koji je predviđen za kotlarnicu i smeštaj ogreva.

Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 018/272-212, 063/260-160. Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu: avenijanekretninenis.rs

Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
9

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija