Kompanijski oglas Objavljeno: feb 19 2019 01:01

USELJIVA KUĆA U GABROVAČKOJ RECI, NOVIJE GRADNJE

EUR

Objavljeno: feb 19 01:01
Pregleda: 29
Na prodaju porodična stambena zgrada u Nišu, naselje Gabrovačka Reka, u neposrednoj blizini fudbalskog terena "Mašinac". Smeštena je na jednom od 2 placa koje međusobno razdvaja put, površine 2. 48 ari (slobodno dvorište iznosi 1, 74 ari). Drugi deo placa koji je pod voćnjakom, nalazi se preko puta i zauzima površinu od oko 7 ari. Sama kuća građena je od čvrstog materijala, ima bruto površinu od 246, 8 m2, neto 212, 63 m2, a sadrži 3 stambene jedinice (PR+1+PK).

PRIZEMLJE (74 m2) je popločano i sastoji se iz sledećih prostorija: Ulazni hodnik otvorenog tipa, odmah s leve strane smeštena je letnja kuhinja koja se lepi sa garažom na desnoj strani iz hodnika, mokri čvor koji poseduje tuš i pločice, nalazi se pravo iz hodnika, gde su još smešteni podrum i ostava. Iz tog drugog dela hodnika polaze unutrašnje stepenice (popločane) koje vode do sprata.

Sam SPRAT (bruto: 81 m2, neto: 69 m2) sadrži hodnik, veliku spavaću sobu u sredini koja dozvoljava mogućnost pregrađivanja i da se od nje dobiju 2 sobe, zatim dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, obe prostorije imaju zajedničku terasu koja se prostire celom dužinom kuće i ima prekrasan pogled. U drugom delu hodnika smešteno je kupatilo i izlaz na terasu.

Do POTKROVLJA (koje je u sivoj gradnji) vode unutrašnje stepenice i ono je u površini od 91 m2 bruto, odnosno 81 m2 neto.

Grejanje je na TA i čvrsto gorivo, u podovima parket i pločice. Kanalizacija je rešena septičkom jamom, a postoje uredni priključci za gradsku vodu, trofaznu struju, telefon...

Kuća je potpuno papirološki uredna-LEGALIZOVANA i UKNJIŽENA u katastru nepokretnosti, te predstavlja našu toplu preporuku!

Ova i ostale nekretnine nalaze se na sajtu: www. nekretnineexprolux. com

Opis linka

Exprolux Nekretnine

Agencija za nekretnine
Poseti stranicu naše prodavnice

Vozda Karadjordja 5/2 Prikaži na mapi

0652161310

Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija