Objavljeno: apr 25 2022 09:30

Кућа у Херцег Нови

EUR

Objavljeno: apr 25 09:30
Pregleda: 111
Прекрасна кућа с погледом на море! На продају два спрата (1 и 2) у троспратној згради сваки спрат има своја улазна врата и своју додатну територију општина Херцег-Нови, Баошичи, ул. Палих Бораца, 300 м до мора. Улаз на територију са својим капијом. На 1. спрату - 2 апаратмана 47 и 53 м2 са одвојеним улазима. Сваки апартман има купатило са туш кабином и бојлером, кухињу и спаваћу собу, велике терасе са погледом на море. На 2. спрату - студио 78 м2, подељен на зоне-кухиња, дневни боравак, спаваћу собу. Велико купатило са кадом-ђакузи, дупли умиваоник, бојлер. Прекрасан поглед са велике терасе на Которски залив.
Све собе су потпуно намештене. Одвојени простор са машином за прање веша и машином за сушење веша са простором за одмор. У кући телефон, интерфон, интернет, телевизија, видео надзор. Централни водовод, канализација, струја. Електрична бројила су одвојена за сваки спрат. За све су доступни уговори. Година изградње-2010. Територија 500 м2. Гаража је 24 м2 са аутоматским вратима. Базен. Подземни резервоар за воду. Велика тераса за роштиљ на отвореном, телевизијом и клизном тендом. У башти-воћке, грожђе, игралиште изнад роштиља расте киви. За негу подручја постоји читав баштенски инвентар. Прекрасан ваздух са планина и мора. Објекат погодан за смештај на 2 спрату, и издавање два апартмана на 1 спрату. Домаћини и гости неће ометати једни друге - све је аутономно!
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija