Objavljeno: avg 24 2015 06:04

Nova kuća sa pogledom na Fruškoj Gori

EUR

Objavljeno: avg 24 06:04
Pregleda: 15
Kuća se nalazi u mirnom živopisnom okruženju, u Nacionalnom parku Fruška gora (8 km od grada Novog Sada u naseljenom mestu Rakovac), na ograđenom placu veličine 15 ari. Kuća je apsolutno nova, dvospratna, sagrađena 2014-te i veličine 130 m2. Na prvom spratu se nalazi hodnik, toalet sa tušem, radna soba, prostrani dnevni boravak sa izlazom na terasu i kuhinja. Drugi sprat se sastoji od tri spavaće sobe i kupatila. Dve sobe imaju izlaz na zajednički balkon. Sa balkona se pruža prekrasan pogled na Dunav i na Novi Sad. Kvalitetna gradnja, kuhinja je komplet opremljena sa belom tehnikom, nemačka stolarija Rehau, keramika Gorenje, nemački laminat, belgijska sanitarija Ideal standard, ulazna vrata od jasena, unutrašnja stolarija od bukve, krov pokriven glaziranim crepom Tondach.
Gradsko vodosnabdevanje, struja, centralno grejanje na gas, po mogućstvu i na struju. Toalet na spratu i kuhinja imaju podno grejanje. Spolja je kuća izolovana stiroporom debljine 10 cm, fasada Ceresit. Napravljen je drenažni sistem. Do kuće je urađen asfaltni put. Na placu je zasađeno nekoliko oraha koji rađaju svake godine.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
15
+38162770147

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija