Objavljeno: avg 05 2021 01:49

Prodajem 2 kuće u centru Banje Koviljače

EUR

Objavljeno: avg 05 01:49
Pregleda: 17
Prodajem dve kuće u vlasništvu, uknjižene, u strogom centru Banje Koviljače u ulici Janka Veselinovića, sa dvorištem od 6 ari.
Kuće su u mirnom kvartu u kome se nalazi nekoliko znamenitih predratnih banjskih vila, kao i novosagrađenih modernih kuća , hotela,pansiona i udaljene su oko 200m od banjskog parka.
U neposrednoj blizini je dom zdravlja, pošta, banka, nekoliko prodavnica i ekskluzivnih restorana, kao što je čuveni ‘’Kur Salon’’.
Stara kuća pripada polovini salonske banjske vile, koja je sagrađena početkom četrdesetih godina, a izgradio je za sopstvene potrebe kao stambeni i poslovni prostor, predratni industrijalac Vlado Daničić (vlasnik drvno-prerađivačkog kombinata ‚‚Novi Dom‚‚).
Površine je od 61 kvm, veoma kvalitetno izgrađena, održavana i u dobrom je funkcionalnom stanju.
Na visokom prizemlju su dve sobe,kuhinja, kupatilo, velika terasa, dok u niskom prizemlju se nalazi letnja kuhinja sa kupatilom, a pored nje manja ostava za drva i baštenski alat. Raspolaže i sa tavanskim prostorm, uz mogućnost adaptacije u stan u potkrovlju. Urađen je dovod za gas do kuće ali ne i instalacija u kući. Grejanje je TA i na čvrsto gorivo.
Nova kuća ima tri nivoa, 90kvm stambene površine, plus garažu od 15kvm. U prizemlju je soba, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, hodnik i stepenište za sprat, dok se na spratu nalaze dve sobe ( spavaća sobe i dnevni boravak sa čajnom kuhinjom), kupatilo, manji hodnik i terasa. Treći nivo je potkrovlje uz mogućnost adaptacije u stan. Grejanje je TA.
Kuća je izgradjena krajem devedesetih godina, od kada se koristi kao dva opremljena apartmana za iznajmljivanje banjskim gostima.
Dvorište je veoma lepo uređeno sa dosta zelenila i cveća, a pored nove kuće se nalazi trem i letnjikovac.

Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
17

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija