Objavljeno: apr 16 2024 01:38

Splav Yachting

EUR

/ dnevno
Objavljeno: apr 16 01:38
Pregleda: 20
Splav Yachting je izvanredan prostor za sve vrste proslava i teambuildinga, na 3km od samog centra Beograda. Smešten uz novobeogradsku obalu reke Save, preko puta Beograda na vodi, ispod starog železničkog mosta. Ovaj splav (plutajući rečni klub) nudi jedinstveno iskustvo za do 50 ljudi. Lokacija ne može biti bolja, a benefit je i besplatan parking za goste splava za do 15 automobila.

Splavovi u Beogradu su poznati po živoj atmosferi i pulsirajućem noćnom životu, a Splav Yachting pruža mogućnost za vašu privatnu proslavu u samom epicentru dešavanja. Bar na splavu ima 2 toaleta, i luksuzno opremljen šank, a u cenu rentiranja ulazi i šanker koji će služiti goste, kao i osoba zadužena za bezbednost.

Na objektu je postavljeno profesionalno JBL ozvučenje od 750w, kao i rasveta koja će upotpuniti vašu zabavu u večernjim časovima.

Ipak splav Yachting nije samo za proslave, već i savršeno mesto za relaksaciju i opuštanje kraj reke. Postoji mogućnost najma tri apartmana za po 2 osobe na spratu. Apartmani su kompletno opremljeni, klimatizovani, smeštajni kapacitet je jedan francuski krevet, sadrže kompletno opremljeno kupatilo, TV, wi-fi i terasu sa magičnim pogledom na reku.

Objekat je pet friendly u baru, ne i u apartmanima.

Jedna od karakteristika Splava Yachting, u danima kada nije iznajmljen za privatne proslave i kada su vrata otvorena gostima, je izuzetan muzički program. Poznati lokalni i internacionalni di-džejevi izlaze na palube, vrteći eklektičnu mešavinu žanrova koji zadovoljavaju sve ukuse.

Na splavu može DJ (haus, R&B, pop, rock, elektro, rep..) i živa akustika, bez narodnjaka. Hvala na razumevanju.

Proslave mogu trajati i duže od ponoći u skladu sa dogovorom, prilikom najma samog bara.

Cenovnik:

Najam splava - ponedeljak/utorak/sreda - 250€
Najam splava - četvrtak/nedelja - 300€
Najam splava - petak/subota - 350€
*U cenu je uračunat šanker i ozvučenje.

Doplata za najam apartmana - 80€ (Check out za apartman je do 12h narednog dana)
Najam 4h - 250€ (Najam se odnosi isključivo na bar za organizaciju teambuildiga)

Informacije i rezervacije:

+381 60 434 66 99
+381 60 434 66 44
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
20

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija