Objavljeno: okt 08 2022 06:42

Vila na Bisernom Ostrvu

EUR

/ dnevno
Objavljeno: okt 08 06:42
Pregleda: 13
Vila se nalazi na jako lepoj lokaciji za ljubitelje prirode, okružena Tisom, na Bisernom ostrvu u naselju Čurug i na 8km od Bačkog Gradišta. Vila predstavlja savršeno mesto za odmor i beg od gradske vreve a da ne morate puno putovati bilo da dolazite iz Beograda, Novog Sada, Zrenjanina, Subotice...

Ono što će vas u samom startu osvojiti je prostrano puno zelenila dvorište sa moderno dizajniranim bazenom. Ali i sama stilski opremljena unutrašnjost kuće koju krasi kamin i mnoštvo ljupkih detalja koji doprinose toplom ambijentu koji ova vila pruža.

Kuća raspolaže mnoštvom dodatnih sadržaja i nikad vam neće biti dosadno: roštilj, letnjikovac pored bazena, ponton za kupanje, pedalina četvorosed, četiri bicikla, dečije igralište sa toboganom i drvenom kućicom, pletena ljuljaška, natkrivena terasa, Wi-Fi, TV, travnati teren za mali fudbal itd.

Kuća raspolaže dnevnim boravkom u sklopu kog se nalazi ugaona garnitura na rasklapanje na kojoj komotno mogu spavati dve osobe. Iz dnevnog boravka se stepenicama stiže do galerije na kojoj se nalazi jedan bračni krevet za dve osobe i dva pomoćna kreveta za po jedu osobu. Maksimalni broj spavaćih mesta je 6.

Kuhinja je kompletno opremljena sa svim potrebnim aparatima, na raspolaganju gostima su takođe čaše, tanjiri, escajg itd.

Vila je pre svega predviđena kao idealno mesto za odmor i opuštanje ali postoji mogućnost i organizacije manjih proslava: devojačkih večeri, team building, korporativne proslave i slično do 15 osoba maksimalno. Kada se objekat iznajmljuje za proslavu postoji mogućnost organizovanja pomoćnih ležaja za 2 dodatne osobe.

Očekujemo vas!

Cenovnik:
Cena po noćenju za odmor - 120 €
(Minimum je 2 noćenja)
Cena po noćenju za manje proslave (radni dani) - 300 €
Cena po noćenju za manje proslave (petak i nedelja) - 360 €
Cena po noćenju za manje proslave (subota) - 420 €

Informacije:
060 434 66 44
060 434 66 99
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
13

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija