Objavljeno: maj 04 2016 08:57

Lile Pestani Accommodation

Objavljeno: maj 04 08:57
Pregleda: 7
Smešten na samo nekoliko koraka od šljunkovite plaže sa sadržajima za sportove na vodi, objekat Lile Peštani nudi besplatan bežični internet i sobe sa kablovskom televizijom i balkonom. Gostima je na raspolaganju i besplatan parking. Restoran, prodavnice i lokalna autobuska stanica udaljeni su 100 metara.
Sve sobe sadrže frižider, posuđe i aparat za kafu. Pojedine sobe su klimatizovane. Gosti mogu da koriste zajedničku kuhinju u prizemlju, kao i da se opuste u vrtu koji okružuje kuću. Tradicionalna makedonska jela pripremaju se na zahtev. Domaćini takođe služe domaće vino, rakiju i hleb.
U neposrednoj blizini mogu da se iznajme automobili, bicikli i čamci. Osoblje može da organizuje za goste izlete brodom do Ohrida i ture sa vodičem do planine Galičica. Objekat je smešten na 2 km od Muzeja na vodi u Peštanima i na 17 km od istorijskog Manastira Svetog Nauma.
Peštani su naselje u podnožju Nacionalnog parka Galičica, gde gosti mogu da uživaju u pešačenju i paraglajdingu. Ispred zgrade se nalazi policijska stanica. Ohrid je udaljen 10 km, a Međunarodni aerodrom Ohrid 20 minuta vožnje.
Posebni detelji

Zamena
Ne
Stanje
Novo
Lokacija

Makedonija
pestani 78



Map data ©2016 Google
Terms of Use
Report a map error



Map
Satellite
Lokacija na karti možda nije precizna
Uputstvo

Ukucajte Vašu adresu
Traži
UČitajte vašu lokaciju
Detalji oglasa
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
7

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija