Objavljeno: feb 03 2021 03:30

Stan na dan, prenoćište, Čačak

EUR

/ dnevno
Objavljeno: feb 03 03:30
Pregleda: 29
Izdajem za prenoćište i dnevni odmor, prelep, ekstra konforan apartman Mala Oaza kategorisan sa 4 zvezdice, od 106 metara kvadratnih na 11 ari uredjenog dvorišta, u prirodnom okruženju voćnjaka i livada, daleko od gradske vreve a samo na pet minuta vožnje od centra grada Čačka,
Apartman Mala Oaza može udobno da smesti do 5 gostiju.
Udvorištu ispred apartmana mogu se besplatno parkirati 5 automobila.
Apartman ima 2 spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom, hodnik, kupatilo sa veš mašinom i terasu.
Apartman ima kompletno opremljenu kuhinju sa velikim električnim šporetom i rernom zapremine 70 litara, kombinovani frizider, aspirator, ketler, toster i toplu vodu. U dnevnom boravku je smart televizor od 65" sa EON kablovskim paketom a drugi televizor od 32" nalazi se u prvoj spavaćoj sobi.
Besplatan internet je dostupan u apartmanu i dvorištu.
U apartmanu se nalazi pribor za peglanje, fen, adapter za 110 V, pribor za pisanje, pribor za sitne popravke, pribor za čišćenje obuće, veš mašina sa praškom i omekšivačem, sredstva za ličnu higijenu od lekovitog bilja.
Više nego dovoljan broj peškira i posteljine se podrazumeva.
Sa prostrane terase opremljene baštenskim nameštajem pruža se pogled na planinu Jelicu. U uređenom dvorištu od 11 ari možete uživati u drvenim ležaljkama, baštenskim garniturama a deca se mogu bezbrižno igrati.
Do apartmana Mala Oaza jednostavno i brzo stižete od izlaska sa autoputa Miloš Veliki u Preljini.
Cena po dogovoru.
Dobro došli.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
29
063468486

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija