Objavljeno: maj 10 2020 12:13

Apartman Anthony

EUR

/ dnevno
Objavljeno: maj 10 12:13
Pregleda: 13
Izdajem stan na dan u Nišu kapaciteta do pet osoba. Za rezervacije duže od 4 noćenja popust je 10% na ukupan iznos.
Apartman Anthony nalazi se u Nišu na par koraka do šetališta pored reke Nišave, 2 min. hoda do glavne Autobuske stanice i 5 min. hoda do samog centra grada. Tržni centar, čuveno Kazandžijsko sokace, ulica sa kaficima i restoranima, na 12min. hoda od apartmana.Aerodrom Konstantin Veliki, udaljen je 4 km.
Apartman je renoviran za sezonu 2018. god. i opremljen sa potpuno novim nameštajem. Prilikom odabira nameštaja najveću pažnju smo obratili na udobnost, kvalitet i funkcionalnost, u cilju što udobnijeg boravka naših gostiju. Apartman Anthony nudi smeštaj za samostalan boravak sa balkonom i besplatnom WiFi mrežom. Gostima koji borave u ovom apartmanu na raspolaganju je potpuno opremljena kuhinja. Ovaj klimatizovani apartman sa 1 spavaćom sobom ima 1 kupatilo sa tuš kabinom i besplatnim toaletnim priborom. Takođe sadrži flat-screen TV sa kablovskim kanalima.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
13

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija