Objavljeno: nov 22 2019 03:23

Stan na dan Valjevo,(Matias Apartment)

EUR

/ dnevno
Objavljeno: nov 22 03:23
Pregleda: 45
Matias Apartments se nalazi na magistralnom putu u samoj blizini centra grada. Apartaman je povrsine 40 m2, nalazi se na 2. spratu i gostima je na raspolaganju sopstveni balkon. Udaljen je od Valjevske bolnice 100m i 600m od samog centra grada. Kod nas cete pronaci izuzetno povoljan, komforan i luksuzan smestaj. Apartaman je kompletno opremljen sa svim stvarima koje su potrebne za zivot, i sadrzi 1 spavacu sobu sa bračnim krevetom (dormeo dušek i dormeo jastuci sa memorijskom penom) , dnevnu sobu sa kožnom garniturom koja se razvlači, kuhinju sa trpezarijom i kupatilo sa tus kabinom i mašinom za veš. Takodje apartman je opremljen sa flat- screen TVom sa kablovskim kanalima, besplatanim Wi Fi i klima uredjajem.
Ispred stambene jedinice postoji parking koji je na raspolaganju gostima, koji se ne placa i koji je pod video nadzorom.

MATIAS APARTMENT Vam nudi vrhunski smeštaj u Valjevu, u kvalitetnom i modernom stanu na odličnoj lokaciji u centru grada. Boravak u našem apartmanu podrazumeva autentičnost, privatnost, fleksibilnost, komfor i kvalitet.
Mi smo odlična alternativa za hotelski smeštaj. Naše prednosti u odnosu na hotelski smeštaj se pre svega ogledaju u znatno nižoj ceni, koja ne zavisi od broja gostiju, zatim u više prostora, dodatnim spavaćim sobama, kompletno opremljenoj kuhinji i mnogim drugim sadržajima.Rezervišite na vreme, i učinite vaš boravak u Valjevu nezaboravnim !
Divcibare se nalazi na 20km udaljenosti od Matias Apartments. Najblizi aerodrome je Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu, udaljen 69 km.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
45

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija