Objavljeno: jun 30 2020 02:58

DUPLEX – CRVENI PEVAC – 119m2

EUR

Objavljeno: jun 30 02:58
Pregleda: 7
DUPLEX – CRVENI PEVAC – 119m2 – U prilici smo da vam ponudimo ekstra stan, bez ikakvih ulaganja na odličnoj lokaciji uži centar grada u blizini osnovnih škola, vrtića, doma zdravlja, kliničkog centra, pijace, pošte, parka Čair i bazena, mnogobrojnih trgovina, sa veoma prijatnim komšilukom u samoj zgradi.
Stan je duplex koji se sastoji od ulaznog hodnika, kupatila, prostranog dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom koji ima izlaz na lođu. Na spratu je spavaći blok koji ima jednu prostranu spavaću sobu, tri manje spavaće sobe, kupatilo i galeriju. U spavaćim sobama kosine su veoma dobro iskorišćenje za plakare, a postoji mogućnost prenamene za terase.
Na podovima je parket i keramika, stepenište je od crvene bukve koja je otporna na insekte. Stolarija u stanu je PVC sa roletnama, dok su krovni prozori najvišeg kvaliteta marke Velux. Stan je istočno orijentisan.
Zgrada u kojoj se nalazi stan je okružena zelenilom, zgrada nije do glavne ulice, poseduje svoje dvorište te je bezbedno za decu, bez saobraćaja, veoma miran kraj grada.
Mogućnost parkiranja za više automobila na parkingu zgrade.
Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 018/272-212, 061/25-100-25, 064/25-100-25, 063/260-160. Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu: avenijanekretninenis.rs
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
7

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija