Objavljeno: avg 21 2020 04:08

RETKO U PONUDI - CRVENI PEVAC - 94m2

EUR

Objavljeno: avg 21 04:08
Pregleda: 6
RETKO U PONUDI - CRVENI PEVAC - 94m2 - U prilici smo da vam ponudimo stan na odličnoj lokaciji, na samopar minuta od centra grada u blizini Doma zdravlja, Klinickog centra, parka Čair , škole, vrtića i autobuskog stajališta.

Stan se nalazi na drugom spratu u zgradi sa tri lifta , istočno orijentisan.

Sastoji od ulaznog hodnika,iz kog se ulazi u dnevni boravak koji ima izlaz na veliku terasu. Iz dnevnog boravka se ulazi u kuhinju koja je povezana sa ulaznim hodnikom iz kog se ulazi u izdvojeni spavaci blok .Spavaci blok se sastoji od kupatila i tri spavace sobe ,od kojih jedna ima izlaz na lođu.

Grejanje je centralno, stolarija u stanu je drvena sa roletnama a na podovima je parket i keramika.

Zgrada ima interfon i video nadzor,a novom vlasniku na raspolaganju ce biti i podrumska prostorija.

Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 018/272-212, 061/25-100-25, 064/25-100-25, 063/260-160. Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu: avenijanekretninenis.rs
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija