Objavljeno: jun 13 2016 04:06

Stan u Petrovaradinu, podgradje Tvrdjave

EUR

Objavljeno: jun 13 04:06
Pregleda: 6
Prodaje se stan u Petrovaradinu, u podgradju Petrovaradinske tvrdjave u glavnoj, Beogradskoj ulici. Lokacija odlicna, samo 1.35 km (par minuta, ili dve autobuske stanice) do centra Novog Sada; u krugu manjem od 2 kilometra se nalaze osnovne skole, fakulteti, kej, javna plaza, tvrdjava (100 m od stepenica), dunavski park, strogi centar Novog Sada, restorani, radnje, butici...

Povrsina stana je 144 m2. 4 prostrane sobe, kupatilo, kuhinja sa trpezarijom. Stan je uknjizen, etaziran. Pogodan za stanovanje vece porodice; stan je veliki, prostorije su dobro organizovane tako da se stan moze preurediti (ceo ili jedan deo) za poslovni prostor, kancelarije, galeriju, foto-studio, neku tihu delatnost... Moze se koristiti i za izdavanje (Studenti, EXIT Festival, Novosadski Sajam, itd).

Stara, kvalitetna gradnja - debeli zidovi od pune cigle, visoki plafoni, originalni drveni podovi, originalna kaljeva pec i ostali detalji koji daju specificnu notu i istorijsku vrednost. Sobe dobijaju puno prirodnog svetla. Uz stan pripada i tavan od ~ 150 m2 i deo podruma.

Ako ste zainteresovani molimo posaljite email na [email protected]
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija