Objavljeno: feb 14 2017 02:22

DIREKTNA PRODAJA, 4.0,103m2, DENKOVA BAŠTA

EUR

Objavljeno: feb 14 02:22
Pregleda: 4
Zadovoljstvo nam je da vam ponudimo izuzetne stanove na odličnoj lokaciji, kvalitetna gradnja, maksimalno iskorišćena kvadratura i struktura.

Stolarija je drvo-aluminijum (staklo 4 season) i savršen je spoj proizvoda koji je po pitanju zastakljivanja prostora vodeći i ispunjava zahteve savremene gradnje, što takođe važi i za sigurnosna vrata. Podna površina je obložena hrastovim parketom I klase, dok se na podovima i zidovima kuhinja i sanitarnih objekata nalazi italijanska keramika vrhunskog kvaliteta.

Radi toplotne i zvučne izolacije u podove je ugrađena kamena vuna debljine 2cm, dok će spoljašnji zidovi biti obloženi kamenom vunom debljine 10cm, što doprinosi povećanju energetske efikasnosti kao i zvučne izolacije objekta. Sistem centralnog grejanja, u skladu sa savremenim tehničkim standardima i propisima, dopunjen je kalorimetrima za merenje utrošene toplotne energije.

Gradnja najkvalitetnijim građevinskim materijalima: prirodni kamen, parket I klase, italijanska keramika. Objekat je opremljen savremenim putničkim liftovima (Kleeman liftovi), i oni pored stepeništa, predstavljaju vezu stambenog dela objekta sa dve garažne etaže za vlasnike 48 parking mesta.

Dobro razvijena saobraćajna mreža, blizina auto-puta kao i mreža gradskog prevoza, omogućavaju vezu sa svim delovima grada. U blizini objekta nalazi se sve što je potrebno za kvalitetan i ugodan život, a to su obdanište, škola, supermarket, pošta, pijaca, i obližnji parkovi.

Ulica Doktora Velizara Kosanovića je na odličnoj lokaciji samo 10 minuta od centra grada, ali i u blizini auto-puta. U neposrednoj blizini se nalazi supermarket Vero a u blizini prolaze trolejbusi 19, 21, 29 kao i 20, E1 i E5.

Stanovi poseduju svu dokumentaciju potrebnu za dobijanje stambenih kredita od svih aktuelnih banaka u Srbiji. Mi vam pružamo kompletnu podršku pri apliciranju i dobijanju stambenog kredita, jer imamo saradnju sa vodećim bankama.

Slobodan 4.0 stan, površine 103m2, na 2., 3., 6. i 7. spratu. Zgrada ima 8 spratova. Cena stana je 1.600 EUR sa PDV-om. Za kupce prvog stana postoji povraćaj PDV-a.

Agencija iFinance
reg.br 039
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
4
0649600614

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija