Objavljeno: nov 02 2016 10:44

Garsonjera, Beograd, Stari grad, ul. DOBRINjSKA

EUR

Objavljeno: nov 02 10:44
Pregleda: 25
Stan se nalazi u najužem Centru grada, ul. DOBRINjSKA, preko puta "Učiteljskog fakulteta" ( blizina "Beogradjanke" itd. ).

Stan prodaje VLASNIK.
Stan je UKNjIŽEN ( 1/1 ) i ODMAH USELjIV.

Stan se sastoji od 2 dela/celine ( neposredno i kroz dokumentaciju ) :
- predsoblja, sobe sa čajnom kuhinjom i kupatilom sa toaletom, ukupne površine 24,6 m2 - orijentisano prema ulici;
- tzv. "devojačke sobe" sa mokrim čvorom ( fizički odvojena od stana; na istom je spratu, dolazi se do nje preko zajedničke terase ), ukupne površine 3,4 m2 ( realnih 5,25 m2 ) - orijentisano prema dvorištu zgrade.

Prema spratnosti i drugim karakteristikama, stan je pogodan kako za stanovanje, tako i za preuredjenje u kancelarijski poslovni prostor.

Stan je renoviran ( krečenje, farbanje stolarije, postavljanje laminata ) pre oko 2 - 3 godine, a nakon skorašnje porodične odluke o prodaji stana, stan pred prodaju svesno i namerno nije renoviran, najpre da bi se videlo izvorno stanje ( bez "prikrivanja" pa i molerskim radovima, bilo čega ), kao i da bi kupac/novi vlasnik JASNO VIDEO ŠTA KUPUJE ( da ne bi bilo kasnije nekih "iznenadjenja", primedbi i sl. ), pa da tako kupac/novi vlasnik ima mogucnost da jasno sagleda šta, kako, koliko i "da li" mu je potrebno da ovaj stan uredi po svojim potrebama i željama uredjenja prostora.Takodje prilikom ostavljanja izvornog stanja stana, uzet je u obzir i aspekt različitosti "ukusa" po pitanju uredjenosti, estetike i sl., da bi kupac što jasnije mogao sagledati stan, bez potrebe prethodnog "lickanja" stana od strane vlasnika.

Stan prodaje VLASNIK, bez posrednika.
Kupac po svom izboru, za sebe i o svom trošku, može da angažuje agenciju/posrednika.
U svakom slučaju, zakonom je propisano da se "Ugovor o kupoprodaji stana" MORA OVERITI kod JAVNOG BELEŽNIKA za šta se plaća zakonom propisana nadoknada, te se kod istog u okviru te plaćene zakonske nadoknade, prethodno vrši i provera tačnosti/verodostojnosti podataka iz pripadajuce dokumentacije za stan i tek nakon toga vrši overu kupoprodajnog ugovora koji su sačinili prodavac i kupac ( lično ili eventualno kod "trećeg lica"/posrednika - sve je stvar dogovora ), pa zbog toga kupac može uštedeti plaćanje "duplih troškova".
Vlasnik poseduje i ima pripremljenu KOMPLETNU DOKUMENTACIJU ZA STAN, tako da nema potrebe da kupac gubi vreme na pribavljanju dokumentacije, osim eventualno za proveru verodostojnosti iste, te sa tom dokumentacijom može da aplicira za kredit ako na taj način vrši kupovinu.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
25
061/232-00-97

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija