Objavljeno: dec 28 2021 03:38

Luksuzni stan u Hurghadi Sahl Hasheesh

EUR

Objavljeno: dec 28 03:38
Pregleda: 9
3 sobni stan u Sahl Hasheesh - kompletno namješten + klima

Ovaj prekrasan stan s 2 spavaće sobe u Sahl Hasheesh-u nalazi se u legendarnom Sunset Pearl Resortu. Njime upravlja grupa Pyramisa iz Kaira, koja također upravlja hotelima u Kairu i Hurghadi, Asuanu i drugim mjestima.

Sunset Pearl se nalazi na malom brežuljku i iz ovog trosobnog stana u Sahl Hasheesh-u imate prekrasan pogled na more i susjedno golf igralište.
Trosoban stan se nalazi na prvom katu. Potpuno je namješten i ima klimu u svim sobama. Dostupni su i najvažniji električni uređaji, na primjer televizor, hladnjak i štednjak.

Predivan stan u Sahl Hasheeshu

U Sunset Pearl se nalazi  dobro održavan, vrlo veliki bazen s puno ležaljki. Pomislili su i na mališane koji mogu sigurno prskati u bazenu za djecu.

U blizini bazena nalazi se mala trgovina  opskrbljuje goste pićem, i ima artikle za svakodnevnu upotrebu.

Ovaj apartman u Sahl Hasheeshu, odnosno cijelo naselje, čuva 24-satno osiguranje. Gostima i stanarima su parking mjesta na raspolaganju besplatno iu dovoljnim količinama. Za nadolazeće popravke možete se bez oklijevanja obratiti upravi.

Nekoliko informacija o ovom stanu

Obližnji stari grad Sahl Hasheesh nudi brojne mogućnosti za posjetitelje i stanovnike. Na primjer, neki restorani s međunarodnom kuhinjom, mogućnosti kupovine, diskont, ljekarne i još mnogo toga. Također možete posjetiti jednu od tamošnjih plaža - ali uz naknadu. U Sahl Hasheesh-u postoji mogućnost jahanja uz more, ronilačkih izleta, snorkelinga i mnogih drugih atraktivnih aktivnosti.

Zašto onda stan u Sahl Hasheeshu? Pa, festivali i koncerti svih vrsta zaokružuju portfelj. U Sahl Hasheesh dolaze i poznati umjetnici, dijelom zbog svojih nastupa, ali i kao posjetitelji i vlasnici stana u Sahl Hasheesh-u. Mnogi naši kupci su nakon kupnje potvrdili veliku, međunarodna zajednica. Ukratko, može se reći: mjesto gdje se svi osjećaju ugodno!

E-mail: [email protected]
Telefon/Whatsapp/Telegram: +20 111 294 33 31 (deutsch und englisch)
Telefon/Whatsapp/Telegram: +20 111 049 33 35 (ruski i engleski)
Telefon/Whatsapp/Telegram: +20 155 855 01 49 (hrvatski i engleski)
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
9

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija