Objavljeno: dec 27 2021 02:21

Stan u Egiptu Hurghadi potpuno namješten

EUR

Objavljeno: dec 27 02:21
Pregleda: 9
Zeleni ugovor stan u Hurghadi - sav namještaj i električni uređaji uključeni

Ovaj stan sa zelenim ugovorom, koji se sastoji od spavaće sobe, kupaonice i dnevnog boravka s otvorenom kuhinjom, jednostavno je izvrstan za jeftin ulazak u stambenu nekretninu u Hurghadi.

Ovaj simpatični apartman opremljen je svime što vam je potrebno za iznajmljivanje, odmor ili život. Također pogledajte slike.

Na raspolaganju su ne samo klima-uređaji, već i dva televizora ravnog ekrana, štednjak, mikrovalna pećnica, veliki hladnjak i još mnogo toga. Kupaonica je također redizajnirana iu izvrsnom je stanju.
Vlasnik je cijeli stan učinio malim draguljem tako da se možete osječati savršeno.

Kompleks, Oasis Resort, ima veliki i vrlo dobro održavan bazen s puno ležaljki i suncobrana.

Osim toga, pomoćni troškovi su vrlo niski i iznose 75,00 € (760 GBP godišnje). Očekuje se da će VDSL također biti dostupan u prvom tromjesečju 2021. Naravno, WiFi možete rezervirati i preko nekog od lokalnih davatelja usluga u bilo kojem trenutku.

Stan sa zelenim ugovorom po povoljnoj cijeni

Najbolje, kao i uvijek, na kraju: U cijenu su uključeni svi troškovi prepisivanja (uključujući zeleni ugovor) i prepisivanja brojila na vaše ime. Za to također pokrivamo pravne troškove.
Jednostavnim riječima: ugovor -> plati -> useliti. Naš tim će se pobrinuti za ostalo
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
9

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija