Objavljeno: jun 05 2022 02:08

Stari Košutnjak,prelep dupleks,odlična lokacija,135m2

EUR

Objavljeno: jun 05 02:08
Pregleda: 9
U naselju Stari Košutnjak na opštini Rakovica a na samoj granici sa Dedinjem u ulici Pere Velimirovića kod ambasade Azerbejdžana, prodajemo prelep četvorosoban dupleks od 135m2, sa tri terase, CG, III spratu u odličnoj održavanoj četvorospratnoj zgradi staroj oko petnaestak godina, bez lifta. Na svakom spratu nalaze se po dva stana.
PROSTORIJE: Prvi nivo - ulazni hodnik sa odlično odrađenim plakarom, veliki dnevni boravak sa prostranom kuhinjom, tri terase od kojih jedna ima oko 4m2 a ostale dve po 2m2, jedna spavaća soba i kupatilo. Kvadratura donjeg nivoa je 75m2, Visina plafona 2.80m2.
Drugi nivo – mali hodnik, dve spavaće sobe, obe su prilično komforne, veliko kupatilo. Tako da je ovo faktički izdvojen spavači blok. U ovom nivou postoje kosine koje su jako dobro arhitektonski odrađene i ne ometaju funkcionisanje prostora.Kvadratura gornjeg nivoa je 60m2
Stan je funkcionalan, unutrašnje stepenište jako lepo odrađeno tako da samom stanu daje poseban šarm. Dvostrano orjentisan,pun svetlosti, sa terasa se pruža pogled na zelenilo. Relativno skoro renoviran. Stanu pripada i podrumska prostorija kao i parking mesto ispred zgrade. Uknjižen. Komšiluk vrlo pristojan i fin.
Kroz naselje prolaze autobuske linije 42 koja ga povezuje sa slavijom u jednom pravcu a u drugom sa naseljem Petlovo Brdo, 34 koja ga povezuje sa Dedinjem, Neposredno blizu prolaze i autobuske linije 47,48,50,59,54 i 94.
Snabdevanje se uglavnom vrši u Aroma marketima ili Amanu, i na manjoj zelenoj pijaci ali postoji i mnoštvo manjih lokalnih radnji za svakodnevno snabdevanje.
Toplo preporučujemo ovaj stan mlađim bračnim parovima sa decom, koji žele da žive u mirnom i lepom kraju sa dosta zelenila.
Vredan pažnje.
CENA: 320.000 EUR
Agencijska provizija 2%
Broj u registru posrednika 1245
Kontakt za detaljnije informacije: 063 356-588
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
9
0638801956

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija