Objavljeno: jul 05 2021 11:44

Vracar, garsonjera 34 m2, polusuteren, spustena cena

EUR

Objavljeno: jul 05 11:44
Pregleda: 18
Prodajem stan u suterenu od 34 m2 u mirnoj ulici Davida Pajica na Vracaru/Lekino brdo. Stan je po strukturi garsonjera uz mogucnost odvajanja spavace sobe. Zgrada je zavrsena i useljena 2011 godine od kada sam i ja vlasnik nekretnine. Stan je kupljen sa namerom za izdavanje zbog niskih mesecnih troskova (placa se samo pretplata za struju - koja je redovno regulisana) i zbog odlicne lokacije, paralelne ulice su Gospdara Vucica i Juzni bulevar. Slavija na par minta. Odlicna investicija za izdavanje stan na dan, Booking ili AirBNB. U stanu niko nije ziveo jer su se meni u medjuvremenu promenili planovi i otisao sam da zivim u inostranstvo, a nisam imao kome da ostavim da vodi posao tako da je u stanu jos uvek nova sanitarija i keramika. Iako je suteren na nivou ispod se nalazi jos jedan sprat sa garazom opremljenom auto-liftom. Ulica je mirna sa mahom novim lux zgradama.



Stan nije uknjizen ali uz malo birokratije i slobodnog vremena stan moze da su uknjizi jer su ostali stanovi u zgradi ukjnizeni i zgrada poseduje svu pratecu dokumentaciju i odobrenja.

ZA TROSKOVE ADVOKATA I UKNJIZBE STANA SPUSTAM CENU ZA 3000€.



Stan je odmah useljiv.



Srecna kupovina!
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
18
0658399939

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija