Objavljeno: feb 13 2022 01:55

2lux stana apartmana centar Bg odlična za rent

EUR

Objavljeno: feb 13 01:55
Pregleda: 52
Prodajemo 2 lux stana/apartmana,    Jedan preko puta drugog, sami na spratu.
Bgd. Bulevar kralja Aleksandra / iznad Đerma.
komplet namešteni, tv, kućni aparatima itd. . . Sve u garanciji)   Novi 6komorni pvc Rehau prozori, granitna keramika, bojleri, slavine, granitne sudopere, rasveta na daljinski, video nadzor inst itd. . Sve u garanciji. .    Sa terasom kao da imate svoju vikendicu u centru grada. . Ležaljke, fontana, roštilj, voće, prepuno cveća. .    Sa prelepim pogledom na Zvezdarsku šumu i Novi Bgd.    cg, lift  6. sprat  vlasnik 1/1 

NEKRETNINE SU SPREMNE ZA RENTIRANJE KAO APARTMANI   gde se na godišnjem nivou može zaraditi do 20 000e  ukoliko se oba izdaju ili opcija u jednom se može živeti a drugi rentirati . .  

  cena za oba 165 500 e 

  Vlasnik (bez provizije agencija)  Idealna opcija ko želi da uloži novac u nekretnine koje donose zaradu, ili za porodicu koja želi da (deca/roditelji) svako ima svoj stan a opet da su blizu jedni drugima.    *Komplet prodaja oba nameštena stana sa novim nameštajem!  

  Tel +381 62 164 50 40
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
52

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija