Objavljeno: maj 21 2020 02:47

2,5 Soban Stan, 60m2, 3. Sprat, Lutkarsko Pozorišt

EUR

Objavljeno: maj 21 02:47
Pregleda: 11
Na prodaju stan na trećem spratu zgrade starije gradnje, na odličnoj gradskoj lokaciji u tihom delu izmedju Bulevara Nemanjića i Bulevara Zorana Djindjića. Pešačka udaljenost je najviše 10 minuta da osnovnih škola, vrtića, pijace, kao i centra grada. Mega market se nalazi preko puta same zgrade.

Stan je u izvornom stanju, sem kupatila koje je renovirano. Inače, vlasnik je tokom godina ugradio i električni kotao, ali i grejanje na čvrsta goriva, tako da postoje opcije što se samog grejanja tiče. Što se tiče strukture stana, sastoji se iz centralnog hodnika koji vodi ka ostalim prostorijama stana. Sa desne strane je dnevna soba sa trpezarijom, odvojenom kuhinjom sa ostavom i terasom sa pogledom na parking ispred zgrade. U produžetku hodnika, sa leve i desne strane su spavaće sobe, orijentisane ka jugu i zapadu. U samoj srednini je kupatilo, sa prirodnom ventilacijom. Uz stan ide odgovarajući podrum.

Stanu je potrebno kompletno renoviranje.


* Treći sprat
* Odlična lokacija
* Niski troškovi stanovanja
* Dobar raspored prostorija u stanu
* Blizina škola, vrtića, marketa, pošte…
* Miran kraj
* Parking ispred zgrade


Kontakt: 060 404 10 92
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
11
0605412181

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija