Objavljeno: jan 21 2021 04:25

EXKLUZIVAN TROIPOSOBAN STAN – NOVOGRADNJA – 104m2

EUR

Objavljeno: jan 21 04:25
Pregleda: 8
EXKLUZIVAN TROIPOSOBAN STAN – NOVOGRADNJA – 104m2

Jedinstvena exkluzivna ponuda, izuzetno luksuznog novog stana u novom modernom stambeno-poslovnom objektu, visoko kvalitetne gradnje na fenomenalnoj lokaciji u centru grada sa pripadajućim privatnim parking mestom, objekat sklonjen od gradske vreve i buke, idealan za miran porodicni zivot.

Objekat poseduje dva bešumna elektronska Lifta, A+ visoko energetsku efikasnost, podzemnu garažu ispod povezanu liftom i privatna parking mesta u dvorištu iza zgrade, gde pristup imaju samo vlasnici parking mesta, zašticeno rampom i pokretnim garažnim vratima.

Stan je potpuno i izuzetno luksuzno opremljen.

Stan ima podno grejanje i aluminijumske radijatore sa termoglavama, a sve je povezano na Bosch smart sistem etažnog grejanja, najboljeg, najefikasnijeg i najjeftinijeg načina grejanja, a dodatno je ceo sistem povezan i na kotao na pelet Mareli systems, tako da novi vlasnik ima mogućnost da bira način grejanja. Podovi su obloženi vrhunskom Italijanskom granitnom keramikom u dezenu drveta, kupatila takođe samo u drugim dezenima, a u spavaćem delu postavljen je visoko kvalitetan parket obložen specijanim sjajnim gel lakom, otpornim na oštećenja. Vrhunska šestokomorna PVC stolarija sa termo staklima punjeno argonom, postavljenim komarnicima i alu roletnama. Sve terase su zastakljene aluminijumskim pokretnim i kliznim profilima, termo staklima i komarnicima. Takođe terase imaju izvedeno i podno grejanje, dok je na glavnoj najvećoj fenomenalnoj panorama terasi postavljen kotao, tako da novi vlasnici stana sa svojim prijateljima uz kamin mogu da uživaju u garnituri i pijuckaju dobro vino...sa prelepim pogledom na grad...

Vrlo moderna kuhinja opremljena najsavremenijom tehnikom, specijalna ugradna staklena vitrina i bife za pića, gde na idelanoj temperaturi i vlažnosti mogućnost čuvanja pića. Vrhunski nameštaj, specijano namenski pravljen i uvežen sa raznih strana sveta, vrhunska galanterija, sanitarije i bela tehnika...vrhunska audio-video oprema, za uživanje u kućnom bioskopu u toplini svog doma.

Ima puno skrivenih ostava, cipelarnika...a poseduje i sopstvenu teretanu, jednu sobu- ostavu, dve velike spavaće sobe, gde svaka ima izlaz na sopstvenu terasu, veliki dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom i sve povezano sa dva izlaza na panorama terasu, dva kupatila.

U stanu su ugradjene klime sa biofilterima i jonizatorima.

Modularni sistem u svakoj sobi (kablovska, tv, telefon, internet), video interfon sa ugradnim velikim touch screen ekranom u boji u stanu, daljinski video nadzor, interfon sa karticom i elektronskom centralnom bravom, vrata sa termo prekidom, blindirana, sigurnosna.

Stan je uknjižen i ima upotrebnu dozvolu te je moguća kupovina putem stambenog kredita.

Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite preznatciju ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 018/272-212, 061/25-100-25, 064/25-100-25, 063/260-160.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
8

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija