Objavljeno: sep 08 2020 09:51

RETKO U PONUDI – CRVENI PEVAC – STAN 86m2

EUR

Objavljeno: sep 08 09:51
Pregleda: 5
RETKO U PONUDI – CRVENI PEVAC – STAN 86m2 – U prilici smo da vam ponudimo stan na veoma traženoj lokaciji u blizini vrtića, škole, doma zdravlja, kliničkog centra, parka Čair, svih vitalnih organa u gradu , a na samo desetak minuta od pešačke zone....

Stan je veoma dobrog rasporeda i sastoji se od ulaznog hodnika, odvojene kuhinje sa trpezarijom i ostavom, dnevnog boravka koji ima izlaz na veoma prostranu lođu, dve odvojene spavaće sobe koje takođe imaju izlaz na lođe, kupatila i mokrog čvora.

Odrađena je nova instalacija u stanu kako strujna tako i vodovodna i kanalizaciona. Na podovima je parket, granit i keramika. Stolarija je nova PVC. Kuhinja sa trpezarijom je kompletno renovirana gde je na podovima postavljen granit, a kuhinja je odrađena po meri i kao takav se i prodaje. Stan poseduje svoju podrumsku prostoriju, dok je mogućnost parkiranja ispred zgrade. Stan je jugoistočno orijentisan. Nalazi se na desetom spratu u zgradi sa liftom koja je dobro održavana. Stan poseduje centralno grejanje gde je grejna površina 71m2, a ostatak do pune kvadrature je u lođama.

Sva dokumentacija oko stana je uredna, svojina privatna te je moguća kupovina i putem stambenog kredita.

Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 018/272-212, 061/25-100-25, 064/25-100-25, 063/260-160. Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu: avenijanekretninenis.rs

Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
5

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija