Objavljeno: jul 09 2020 03:19

--- STAN - 77 m2 - CENTAR – NEUSELJAVAN ---

EUR

Objavljeno: jul 09 03:19
Pregleda: 4
--- STAN - 77 m2 - CENTAR – NEUSELJAVAN --- U prilici smo da vam ponudimo neuseljavan, komforan, pravi porodični stan na odličnoj lokaciji u strogom centru Niša, površine 77 m2 (prema informacijama koje je agencija dobila od vlasnika grejna površina stana je 60m2 + terase površine 17 m2). Nalazi se na 6. spratu (nije poslednji) stambene zgrade novije gradnje sa liftom i video nadzorom. U neposrednoj je blizini svih vitalnih lokacija u gradu, na samo 10 minuta od glavne gradske pešačke zone. Orijentisan je jugoistočno.

--- FUNKCIONALAN STAN --- Po strukturi je trosoban i ima jedan od najpoželjnih rasporeda prostorija koji pruža izuzetnu funkcionalnost. Sastoji se iz predsoblja koje ima komunikaciju sa svim ostalim prostorijama, prostranog dnevnog boravka i trpezarije, izdvojene kuhinje sa ostavom, dve sobe, kupatila i mokrog čvora. Stan ima prostranu terasu na koju izlazi dnevni boravak i jedna soba i još jednu manju lođu na koju izlazi kuhinja.

Na podovima je parket, stolarija je PVC, dok je grejanje centralno (trenutno isključeno, uz mogućnost ponovnog priključivanja). Mogućnost parkiranja postoji u dvorištu zgrade u kojoj se stan nalazi.

Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 018/272-212, 061/25-100-25, 064/25-100-25, 063/260-160. Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu: avenijanekretninenis.rs
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
4

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija