Objavljeno: jun 22 2020 02:49

TROSOBAN STAN-73M2-CRVENI PEVAC-MOŽE NA KREDIT

EUR

Objavljeno: jun 22 02:49
Pregleda: 8
TROSOBAN STAN-73M2-CRVENI PEVAC-MOŽE NA KREDIT -U prilici smo da vam ponudimo stan na jednoj od najtraženijih lokacija - Crvenom Pevcu, grejne površine 73 m2 + 2 lođe. Nalazi se na idealnom 1. spratu starije kvalitetne stambene zgrade. U neposrednoj blizini nalazi se Pozorište lutaka, veliki broj trgovina, pošta i sl. Predstavlja odličnu investiciju, bilo da se kupuje u svrhu stanovanja, bilo radi izdavanja, jer su u blizini Filozofski i Medicinski fakultet u Nišu.

--- VEOMA FUNKCIONALAN --- Ova nepokretnost poseduje odličan raspored prostorija bez prolaznih soba - sa odvojenim spavaćim blokom. Sastoji se iz predsoblja koje ima komunikaciju sa svim prostorijama, prostranog i osvetljenog dnevnog boravka sa velikom lođom, izdvojene kuhinje sa trpezarijom koja ima izlaz na manju lođu, 2 spavaće sobe od kojih jedna ima izlaz na lođu na koju se takođe može izaći iz trpezarije, kupatila i mokrog čvora.

Na podovima su parket i laminat, a stolarija je drvena. Stan je priključen na gradsku toplanu, ali je ugrađen merač potrošnje. Uz stan, novi vlasnik dobija pripadajuću podrumsku prostoriju. Stan je orijentisan dvostrano jug, sever.

Stan je uknjižen i poseduje potrebnu dokumentaciju.
Video prezentaciju ove nekretnine možete pogledati na sledećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=y0o9tooJI-I&t

Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 018/272-212, 061/25-100-25, 064/25-100-25, 063/260-160. Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu: avenijanekretninenis.rs
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
8

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija