Objavljeno: sep 30 2022 01:11

Montažne hale proizvodnja Temerin

Objavljeno: sep 30 01:11
Pregleda: 40
Монтажне хале поседују квалитетне везе између елемената које су растуљиве, тако да је монтажну халу могуће преселити на другу локацију без разарања елемената

Трошкови одржавања монтажне хале су мањи

Када су индустријске хале у питању, скоро да не би требало да постоји дилема, већ би први избор требало да буду монтажно-демонтажни системи. Овде морамо демонтажност да нагласимо као изузетно битну особину. Када кажемо МОНТАЖНИ објекат, да подразумева одређену брзину у изградњи, али не потпун квалитет за Инвеститора, а када кажемо МОНТАЖНО-ДЕМОНТАЖНИ објекат, тада за Инвеститор додајемо низ значајних квалитета. Посебно је битно навести да челични елементи демонтажних објеката на градилишту стижу у коначном облику иу коначној антикорозивној заштити, да нема додатног заваривања, под сумњивим околностима и додатне заштите таквих веза на градилишту. Челични елементи у демонтажном систему спајају се искључиво вијчаним везама и пре подизања на своје место у конструкцији, добијају још један заштитни премаз брзосушивом индустријском боји.

ПУТЕМ МЕЈЛА НАС КОНТАКТИРАЈТЕ аргусмодули@гмаил. цом

Наши инжењери Вам стоје на располагању за сва додатна питања.

Hale: 064 85 20 420
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
40
0648520420

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija