Objavljeno: sep 02 2014 08:08

Apartman 2+2 s pogledom na more u Hvar

EUR

Objavljeno: sep 02 08:08
Pregleda: 10
SUĆURAJ NA HVARU. Za sve koji vole mir, tišinu, šetnju uz more i pjev ptica! Cijena za dvoje 20 eura, za troje i četvero 30 eura.
Na prvom katu privatne kuće okružene vrtom nalaze se apartman i studio apartman.
Ispred apartmana je velika terasa s pogledom na more i Pelješac i Korčulu. Kuća je okružena vrtom (palma, bungelvila, limuni, mandarine, naranča, šljiva, smokva, masline,rogač,ruzmarin lavanda,stevija, avokado,...), a nalazi se 80 metara udaljena od mora.
Idealno za osobe koje se žele odmoriti od grada. Nema klime (samo ventilator), nema satelitske (samo Tv s 10 programa), nema interneta, nema kafića u blizini (200 metara najbliži), samo cvrkut ptica, cvrčaka, te ako puše bura čuje se pijevac iz kuće udaljene 800 metara. Postoji zidani roštilj koji možete slobodno koristiti.
U Sućurju je tijekom ljeta nekoliko restorana, kafića, ambulanta, pošta, samoposluge, tržnica, frizerski salon, slastičarnica... Ukoliko se odlučite kupati na plažama izvan mjesta, to nije problem jer je većina plaža dostupna automobilom.
Odgovaramo odmah na sve upite poslane mailom.
[email protected]
Cijena za osobni automobil na trajektnoj liniji Drvenik - Sućuraj 108 kuna, za osobu 16 kuna ( tri puta jeftinije nego da idete Split - Starigrad: 318).
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
10
385(0)997367774

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija