Objavljeno: nov 27 2015 10:39

KEFIRNA ZRNCA, Tibetanska gljiva, DOMAĆI KEFIR

Din

Objavljeno: nov 27 10:39
Pregleda: 16
Poznato je da kefir ima mnogobrojne pozitivne efekte na celokupni organizam. Od davnina se koristi na Kavkazu i poznat je kao napitak dugovečnosti. Ovaj lekoviti napitak je bogat vitaminima i mineralima pa redovnom upotrebom jača imunitet ogranizma i pomaže pri lečenju mnogih bolesti. Uz to, prijatnog je ukusa i mirisa i konzumira se sa uživanjem.

Pomaže kod bolesti srca i začepljenja krvnih sudova, reguliše holesterol i šećer u krvi, pomaže kod bolesti želuca i creva, jača imunitet, pomaže asmatičarima i obolelim od bronhitisa … PAŽNJA!!!: Nemojte kupovati od drugih koji gljive za prodaju čuvaju u zamrzivaču. Takvim gljivama je uništena struktura i one su neupotrebljive. Gljivama se mora redovno menjati mleko a ne zamrzavati ih da bi se izbeglo svakodnevno održavanje!

Cena za količinu kefirnih zrnaca od koje svakoga dana možete napraviti 0.5 lit kefira je 850 din. Šaljem postexpressom na teritoriju cele Srbije (dobićete uputstvo). Pozovite 064/320-81-41
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
16
0643208141

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija