Objavljeno: nov 29 2021 09:45

Upravljanje životnim ciklusima preduzeća, Isak Adižes

Din

Objavljeno: nov 29 09:45
Pregleda: 2
Upravljanje životnim ciklusima preduzeća, Isak Adižes

Dopunjeno i revidirano izdanje najpoznatije knjige Isaka Adižesa, sadrži opis i analizu životnih ciklusa preduzeća i objašnjava kako se menja organizaciona kultura preduzeća tokom životnog ciklusa.

Knjiga je podeljena u tri dela. Prvi deo opisuje ono što se dešava, odnosno ponašanje organizacije kroz faze životnog ciklusa na tipičnom putu, od Udvaranja do Top forme ka starenju i kraju životnog ciklusa preduzeća, kao i normalne i patološke probleme sa kojima se one susreću na tom putu. Drugi, analitički, deo daje oruđa pomoću kojih se objašnjavaju razlozi zašto organizacije rastu i stare. Treći deo daje kratak opis intervencija koje je potrebno izvršiti da bi organizacija došla u Top formu. To je deo koji se nadovezuje na knjige “Težnja ka Top formi” i “Upravljanje promenama”. Takođe, sadrži i principe vođenja organizacije duž optimalnog, bržeg, puta i opisuje kako se ona ponaša na tom putu.

YU ISBN: 86-315-0233-2
Izdavač: Grmeč, Privredni pregled
Broj strana: 416
mek povez

Cena: 1.000 RSD (polovna knjiga, nekorišćena)

Narudžbu možete poslati na email [email protected] ili SMS na 061/199-3324 (Viber).

#knjiga #polovnaknjiga #upravljanježivotnimciklusimapreduzeća #isakadižes #menadžment
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
2

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija