Objavljeno: apr 30 2021 05:50

SNAŽNA Nevidljiva Zelena 507nm PRO X76 Najbolja LOV Lampa

Din

Objavljeno: apr 30 05:50
Pregleda: 6
SNAŽNA Nevidljiva Zelena 507nm PRO X76 Najbolja LOV Lampa

PRO-X76 je definitivno najača i najmoćnija moguća Zelena Lampa od svih drugih frekventnih zelenih. Ovaj (Reflektor-Far) je Profesionalna Lampa napravljena na frekvenciji od 507nm sto je najmanja primetna Lampa za životinje. Prikačite je na pušku i možete koristiti na svaku dnevnu optiku, a možete koristiti čak i bez optike.

- PRO-X76 je posebna PRO-Lovaćka Lampa. To je najnevidlivija Lampa za Lov koja frekventno osvetljava svetlost od 507nm. Ova Lampa emituje posebnu svetlost (tamno zeleno-plave boje) istu frekvenciju kao odsijaj sunce kroz zelene lišće u šumi pa sa ovom Lampom životinje nisu uplašene jer svaki dan vide tu svetlost. To je njena ogromna prednost za razliku od svih drugih običnih ili skupljih lampi.

- Zapravo sve životinje vide ovu svetlost ali neke od njih ostaju nepomične-skamenute (ne znaju šta je to), neke se povuku par koraka (zbog velike snage) ali posle par sekundi se same vrate u ovaj zelenkasti snop (pogotovo divlje svinje), a uglavnom jednostavno i dalje se ponašaju potpuno normalno jer uopšte je ne primećuju i ništa ne reaguju na ovu posebnu svetlost.


- Za 51 meseci prodato preko 1400 komada ovih X76 u Srbiji i našem regionu i slobodno možemo reći da su apsolutno svi zadovoljni, čak prezadovoljni i ubeđeni smo da ćete biti takodje i vi. To su veoma dobre i veoma kvalitetne X76 Lampe.

PRO-X76 (507nm) ima specijalan veoma snažan-poseban emiter sa frekvencijom 507nm koji sigurno nećete ga naći nigde u prodaji. Fokus je stabilan i ubačeno je kvalitetno mineralno extra-clear staklo, pa ništa ne treba podesiti jer se snop svetla minimalno reflektuje iz stakla. Ova Lampa je napravljena da izdrži trzaj puške za sve kalibre. Ima zaštitu (IP67)-može po kiši, prašini, snegu, ima zaštitu od pregrevanja (ground-hlađenje) i izdržava veoma hladne zime do -30C. Na neki način mogu reći da modeli X76 su neuništivi i sa najboljim kvalitetom.

- Ova nevidljiva profesionalna X76-507nm-Lampa sa neverovatnih preko 300000lux-a čine je na prvom mestu najboljih Lovačkih Lampi ikada pravljenih.
- Mi samo vas MOLIMO, nemojte više koristiti BELE Lampe za Lov ili one sa raznim filterima u boji (obojena stakla. . . itd), jer samo ćete preplašiti životinje. Takve životinje će biti uvek preplašene na svaku svetlost kada vide. . .

- Komplet sadrži: Taktički mikroprekidač-prekidač, poseban prekidač, snažnu punjivu bateriju, automatski punjač, adapter za punjač, nosač za cev, imbus, uputstvo, poseban privezak sa lovačkim karabinom i garanciju od 30 dana.

Ceo komplet samo 6000din.


Srećan lov i „ DOBAR POGLED “
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija