Objavljeno: apr 12 2016 02:14

Kompleks vitamina za kosu kozu i nokte

Din

Objavljeno: apr 12 02:14
Pregleda: 2
DOČEKAJTE LETO U PUNOM SJAJU SA SAVRŠENOM KOSOM, KOŽOM I NOKTIMA!

Nedostatak hranljivih materija može dovesti do stanjenja i opadanja kose, nastanka suve i grube kože i lomljivih noktiju.
S obzirom da je danas veoma teško uneti sve potrebne vitamine, minerale i zdrave masnoće putem ishrane, zato što uvek negde žurimo i nemamo dovoljno vremena za kvalitetan obrok, suplementacija nam je često neminovna.
Na nokte, kosu i kožu blagotvorno deluju određeni elementi koji svoj povoljan učinak ostvaruju i na zdravlje srca i nekih drugih organa. Istraživanja pokazuju kako unos namirnica koje su bogate proteinima, određenim vitaminima i mineralima, nas mogu učiniti lepšim.

Kosa, koža, nokti - kompleks za samo 420 din.

Specijalno za održavanje lepe i zdrave kose, kože i noktiju, to jest proizvod za tretman nastalih problema u ovim oblastima.

Sastojci tableta blagotvorno deluju na stanje kože, kvalitet kose i jačinu noktiju.

Njeno konzumiranje preporučuju iznad multivitaminske dnevne doze. Svaka kutija sadrži mesečnu dozu, ovako je jako ekonomičan i ima odličnu cenu za performanse.

Preporučeni dnevni unos : 1 tableta

Tel: 060/ 700 1616
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
2
060700-16-16

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija