Objavljeno: avg 05 2022 10:52

Casovi programiranja online

Din

Objavljeno: avg 05 10:52
Pregleda: 6
Drzim casove iz programskih jezika: HTML, CSS, JavaScript, Bootstrap, JQuery, PHP, NodeJs, ExpressJs, Sql, Ajax, Java, Python, Drupal...
Ukoliko su Vam potrebni casovi iz gore navedenih programskih jezika i tehnologija ili pomoc oko projekta,ispita ili kolokvijuma budite slobodni da me kontaktirate.

Takodje ukoliko radite u nekoj od firmi ili imate svoj projekat i potrebna Vam je pomoc oko dela projektnog zadataka ili celog projekta, pomoc u razumevanju ili izrada-dorada nekog dela programskog koda ili bilo sta drugo takodje me mozete kontaktirati.

Cena dvocasa je 2000. Cena projekta, ispita ili nekog drugog skolskog zadatka moze da varira i zavisi od vremena izrade istog. Cena casova i pomoci programerima za projekte koji se koriste u komercijalne svrhe i za firme najvise zavisi od tehnologija sa kojima radimo.

Za vise informacija mozete pozvati ili poslati poruku na broj: +381 64 5625459
kao i kontaktirati na mejl:[email protected].
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6
0645625459

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija