Objavljeno: apr 08 2021 02:36

Super asov,Krokodil asov,kultivator i ostali vrhunski alati

Objavljeno: apr 08 02:36
Pregleda: 2
Za početak je najbitnije da imate osnovni alat koji je svakom čoveku potreban u sređivanju bašte.Čudo ašov je alatka za baštovane čijom upotrebom se u jednoj operaciji izvode operacija kopanja i motikanja.
Čudo ašov za teže terene je alatka za baštovane čijom upotrebom se u jednoj operaciji izvode operacija kopanja i motikanja.Ašov široke vile je idealna alatka za brzu i laku obradu zemljišta za baštu.Krokodil ašov je višenamenski kovani ašov od ugljeničnog čelika-poboljšan.Ručni kultivator je idealan za lako i jedostavno okopavanje zemljišta.Sa vrlo malo napora i zamaranja,brzo ćete završiti posao.Sadilica Classic je alatka za lako i jednostavno rasađivanje kontejnerskog i slobodnog rasada povrća (paradajz,paprika,salata,zelje,kelj,lubenice,jagode,krastavci,kupus i sl.)i cveća.
Kljun otvora u samom vrhu 75mm,100mm,110mm i kljun otvora 135mm i četiri prečnika cevi 50mm,75mm,90mm i 110 mm.
Sadilica Deicone je jednoručna sadilica za kontejnerski i slobodan rasad povrća (paradajz,paprika,salata,zelje,kelj,lubenice,jagode,krastavci,kupus i sl.) i cveća.
Sadilica se pravi u dve veličine kljuna:kljun otvora u samom vrhu 75mm i 100mm i dva prečnika cevi 50mm i 75mm.Sejalica BCIP -Sejalica za beli i crni luk i praziluk!
Može se podešavati dubina sejanja kao i otvor kljuna tako da može da posluži i za sejanje drugih kultura!
Holandska motičica služi za plitku i finu obradu zemljišta, ali i za uklanjanje korova.Veoma je značajna za obradu zemlje i uklanjanje korova na onim delovima gde smo planirali da posadimo prve povrtarske kulture..Ova motičica je lagana i lako se koristi, čak i kada je zemlja vlažna na nju se ne nakuplja blato.Stirup je alatka za jednostavno okopavanje i plevljenje površina.
Namenjena za precizan rad oko biljaka.Držalica koja se koristi je za grabulje.Ručna drljača služi za površinsku dopunsku obradu zemljišta posle osnovne obrade, dalje usitnjavanje,ravnanje,pokrivanje bačenog đubriva,razbijanje pokorice i uništavanje korova.MILOVAN 064 144 75 92
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
2
0641447592

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija