Objavljeno: mar 01 2020 11:33

Kosmodisk Active  Sportski Pojas

Din

Din
Objavljeno: mar 01 11:33
Pregleda: 16
Kosmodisk Active Sportski Pojas
Sportski pojas je osmišljen u saradnji stručnjaka i profesinalnih sportista. Obezbeđuje vrhunsku udobnost tokom nošenja, pruža podršku lumbalnom delu kičme i dodatno greje. Pored toga omogućava i potpunu gipkost tela.

Dejstvo Kosmodiska stimuliše mišiće u predelu kičme. Ovi mišići se zagrevaju i pospešuju cirkulaciju krvi, što za efekat ima opuštanje i redukciju napetosti u mišićima.
Pojas je napravljen od kvalitetnih elastičnih materijala, kombinacije pamuka i poliamida, udoban je i prijatan za nošenje. Jedinstveni sistem kopčanja lumbalnog Kosmodiska omogućava dva načina njegove upotrebe: sa pojasom za leđa ili sa kompletom dodatnih elastika.

Ovaj tip Kosmodiska preporučujemo ljudima sklonim povredama i bolovima u predelu leđa – sportistima, fizičkim radnicima i ljudima koji veliki deo svog dana provode sedeći…

Upotreba Kosmodiska posebno se preporučuje osobama koje su sklone bolovima u kičmi i povredama; onima koji dugo sede, fizičkim radnicima, trudnicama.

Ne ograničava pokrete
Pruža dodatnu podršku i greje
Brzo i jednostavno se stavlja
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
16
0640104558

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija