Kompanijski oglas Objavljeno: maj 15 2017 01:26

DODATAK ISHRANI SA ARABINOGALAKTANOM I BILJNIM EKS

Din

Objavljeno: maj 15 01:26
Pregleda: 18
Synchrovitals V se preporučuje odraslima kao izvor ginsenozida i dodatni izvor apigenina. Sadrži polisaharide, među kojima su najznačajniji – arabinogalaktan (posebna materija izdvojena iz ariša). To je odličan stimulator imunološkog sistema, skoro je dva puta efikasnije od ehinacee povećava formiranje ćelija imuniteta. S obzirom da je izvor dijetetskih vlakana, arabinogalaktan poboljšava ishranu, usvajanje i očuvanje zdravlja digestivnog trakta.

STIMULATOR IMUNOLOŠKOG SISTEMA. Sadrži kompleks ResistAid™, koji predstavlja kombinaciju arabinogalaktina i prirodnih biološki aktivnih polifenola, koji su izdvojeni iz ariša, koji je odličan stimulator imunološkog sistema.

EFIKASNOST AKTIVNIH MATERIJA JE KLINIČKI DOKAZANA. Kompleks aktivnih biljnih materija ResistAid™ – polisaharid, koji je izdvojen iz ariša, sadrži arabinogalaktin i polifenole. Arabinogalaktin je efikasan protiv ulaska patoloških mikroorganizama, što je potvrđeno specijalnim istraživanjima (Udani i koautori, 2010) u Nemačkoj.
АNTIMIKROBNO DEJSTVO. Sadrži bokvicu, žalfiju i kamilicu – biljke koje imaju antimikrobno i protivupalno

Sastav (Kompleks 1): arabinogalaktan dobijen od ariša
(Larix laricina), ekstrakt korena žen-šena (Panax ginseng),
ekstrakt lista bokvice (Piantago lanceolata).
Sastav (Kompleks 2): arabinogalaktan dobijen od ariša
(Larix laricina), ekstrakt lista žalfi je (Salvia offi cinalis),
ekstrakt cvetova kamilice (Matricaria recutita L.), ekstrakt
lista majčine dušice (Thymus vulgaris L.)
Opis linka

SIBIRSKO ZDRAVLJE

Naši proizvodi su pre svega preventivna medicina, ali možemo da radimo na svakom problemu u organizmu. Onaj ko ima zdravstveni problem može nam dostaviti izveštaj lekarada na osnovu toga mi pravimo program Sibriskog zdravlja.
Poseti stranicu naše prodavnice
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina

Prodavac

Naši proizvodi su pre svega preventivna medicina, ali možemo da radimo na svakom problemu u organizmu. Onaj ko ima zdravstveni problem može nam dostaviti izveštaj lekarada na osnovu toga mi pravimo program Sibriskog zdravlja.

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija