Objavljeno: apr 30 2021 05:48

IC iluminator 850nm Night Vision Noćna Optika pojačivač Lov

Din

Objavljeno: apr 30 05:48
Pregleda: 52
IC iluminator 850nm Night Vision Noćna Optika pojačivač Lov

Ovo su najbolji Profesionalni Infra-Crveni modeli: X76 iluminatori ili pojačivači noćne optike. Na raspolaganju su više modela; (855-860nm), (940nm), (915nm), (980nm), (1080nm), (507nm) . . .

- IC-X76 (novi), su sada još snažniji sa 20% veće snage i trenutno IC-X76 su postali najsnažniji i najbolji na svetu.

- Ovaj model IC-X76(A) je nevidljiviji za životinje od svih ostalih sa ovom frekvencijom jer kod nih se koristi višlja frekvencija (855-860nm). Daleko su jači, bolji i čistiju sliku daju od fabričkih, skupljih (IC, IR iluminatora). Koji god biste kupili, treba samo da znate da ovi IC-X76 su sigurno bolji i jači. - Kod svih modela (X76) ispred vas vi ćete imati čistiju-jasniju sliku a moćićete posmatrati životinje široko i van glavnog IR snopa što je velika prednost kod ovih X76-iluminatora.

- Vaš noćni uređaj (pretpostavljam) već ima fabrički IC, ali je to slabo (nemate kristalnu čistu sliku), veoma je uočljiv za životinje i troši brzo bateriju iz vašeg uredjaja nihov IC.
IC-X76 osvetljava kao da je reflektor, a pri tom je nevidljiviji za životinje. Iznenadićete se na kojoj udaljenosti možete videti odsjaj oka životinje i koliko doseže ovaj IC-snop! Ako X76 koristite ga u normalnim uslovima ovaj emiter manje troši i zaboravićete na punjenje baterije, jer se koristi Samsung baterija velike snage sa dvostrukom zaštitom u sebi.

- X76-(A) (855-860nm) kompatibilan je sa apsolutno svim mogućim noćnim uređajima i monokularima: Zrak, Atn, Pard, Yucon Photon, Dedal, Dipol, Pulsar. . . od najstarije (1)Gen. pa do najnovije (3+)Gen.

- Za 51 meseci prodato preko 1400 komada ovih X76 u Srbiji i našem regionu i slobodno možemo reći da su apsolutno svi zadovoljni, čak prezadovoljni i ubeđeni smo da ćete biti takodje i vi. To su jeftini a najbolji IC pojačivači.

- Treba samo znati da su ovi X76 najmanje primetni za životinje od ostalih IC iluminatora jer se koriste skroz posebni emiteri gde ne možete ih naći u prodaji. Fokus je usmeren 1mm sa strane i ne koriste lentilu.

- Kod IC-X76 fokus je stabilan i ubačeno je kvalitetno mineralno extra-clear staklo, pa ništa ne treba podesiti jer se snop svetla minimalno reflektuje iz stakla. Ovi iluminatori su napravljeni da izdrže trzaj puške za sve kalibre. Ima zaštitu (IP67)-može po kiši, prašini, snegu, ima zaštitu od pregrevanja (ground-hlađenje) i izdržava veoma hladne zime do -30C. Na neki način mogu reći da modeli X76 su neuništivi i sa najboljim kvalitetom.

- Komplet sadrži: Taktički mikroprekidač-prekidač, poseban prekidač, Samsung punjivu bateriju (sa dve zaštite), automatski punjač, adapter za punjač, veoma kvalitetan ALU-nosač za pušku, imbus, uputstvo, magnet za frižider, poseban privezak sa lovačkim karabinom i garancija od 30 dana.

Ceo komplet samo 6000din.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
52

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija