Napravite Mojtrg nalog i dobijte 5.000 dinara!

NOVO IC 915nm za Snajper Night Vision Noćna Optika IR X76

7 000 Din

Prodaje se od: Hunter76 30 apr 17:48 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
NOVO IC 915nm za Snajper Night Vision Noćna Optika IR X76

Ovo su najbolji Profesionalni Infra-Crveni modeli: X76 iluminatori ili pojačivači noćne optike. Na raspolaganju su više modela; (855-860nm), (940nm), (915nm), (980nm), (1080nm), (507nm) . . .
- IC-X76 (novi), su sada još snažniji sa 20% veće snage i trenutno IC-X76 su postali najsnažniji i najbolji na svetu.

- Ovaj model IC-X76(D) je nevidljiviji za životinje. Sa IC-X76(D) sa 915nm je najsnažniji od svih drugih iluminatora sa 915nm. frekvencijom. Daleko su jači, bolji i čistiju sliku daju od fabričkih, skupljih (IC, IR iluminatora) sa tom frekvencijom. Njegova prednost je što ima visoku frekvenciju, neprimetan je za životinje pa se ipak malo slabije vidi od 850nm. zbog njegove visoke frekvencije ali se vidi snažnije nego 940nm.

- Ako imate dobru optiku (noviju, digitalnu, veću generaciju) i ne lovite na velikim daljinama (primer za čeke), onda za vas je najbolji upravo ovaj X76-(D) 915nm. jer je skroz nevidljivi za životinje. Slobodno možete sa ovim IC da idete na apsolutno sve životinje kao i na vukove i preplašene predatore a da vas uopšte ne primete. To jeste najsnažniji IC od svih drugih (sa tom frekvencijom od 915nm) ali koliko daleko se vidi, to zavisi samo i samo koliko može očitavati visoke frekvencije vaš noćni uredjaj.

- Koji god biste kupili, treba samo da znate da ovi IC-X76 su sigurno bolji i jači. - Kod svih modela (X76) ispred vas vi ćete imati čistiju-jasniju sliku a moćićete posmatrati životinje široko i van glavnog IR snopa što je velika prednost kod ovih X76-iluminatora.

- Vaš noćni uređaj (pretpostavljam) već ima fabrički IC, ali je to slabo (nemate kristalnu čistu sliku), veoma je uočljiv za životinje i troši brzo bateriju iz vašeg uredjaja nihov IC.
IC-X76 osvetljava kao da je reflektor, a pri tom je nevidljiviji za životinje. Iznenadićete se na kojoj udaljenosti možete videti odsjaj oka životinje i koliko doseže ovaj IC-snop! Ako X76 koristite ga u normalnim uslovima ovaj emiter manje troši i zaboravićete na punjenje baterije, jer se koristi Samsung baterija velike snage sa dvostrukom zaštitom u sebi.

- Za 51 meseci prodato preko 1400 komada ovih X76 u Srbiji i našem regionu i slobodno možemo reći da su apsolutno svi zadovoljni, čak prezadovoljni i ubeđeni smo da ćete biti takodje i vi. To su jeftini a najbolji IC pojačivači.

- Treba samo znati da su ovi X76 najmanje primetni za životinje od ostalih IC iluminatora jer se koriste skroz posebni emiteri gde ne možete ih naći u prodaji. Fokus je usmeren 1mm sa strane i ne koriste lentilu.

- Kod IC-X76 fokus je stabilan i ubačeno je kvalitetno mineralno extra-clear staklo, pa ništa ne treba podesiti jer se snop svetla minimalno reflektuje iz stakla. Ovi iluminatori su napravljeni da izdrže trzaj puške za sve kalibre. Ima zaštitu (IP67)-može po kiši, prašini, snegu, ima zaštitu od pregrevanja (ground-hlađenje). Samo 7000din.
Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija