Objavljeno: maj 19 2014 01:19

Acai Berry (60 kom)

Din

Objavljeno: maj 19 01:19
Pregleda: 9
Zbog čega je Acai Berry tako popularan?
-Glavni i najveći razlog popularnosti Acai Berija jeste to što je ova voćka puna antioksidanata. Antioksidanti imaju sposobnost da se bore protiv slobodnih radikala u našem organizmu, a upravo slobodni radikali su ti koji nanose štetu ćelijama kroz proces oksidacije. Upravo ovaj proces oksidacije može da izazove razne bolesti i poremećaje poput dijabetisa, srčane bolesti itd. Antioksidansi su glavno oružje koje naše telo ima u borbi protiv slobodnih radikala.
-Antioksidanti imaju i drugih funkcija u telu osim popravke oštećenih ćelija. S obzirom na to da su veoma efektivni kada je reč o ubrzavanju metabolizma, antioksidanti takođe pomažu kod mršavljenja. Kada se metabolizam ubrza, to znači da ćete brže sagorevati masne naslage a takođe vaše telo će imati više energije za obavljanje svakodnevnih aktivnosti.
-Asai Beri takođe pomaže u borbi protiv prvih znakova starenja. Antioksidanti i drugi sastojci koji se nalaze unutar ove voćke pomažu vam da podmladite kožu i date joj taj mladalački sjaj. Pošto je Acai Berry voće koje uspeva u šumama Amazona, dakle u netaknutoj prirodi, ovo voće ne sadrži pesticide ili hemikalije.
-Acai Beri pomaže kod snižavanja nivoa holesterola u krvi. Razlog za ovo je zbog toga što ova voćka sadrži puno masnih kiselina poput Omega 3, Omega 6 i Omega 9. Ove masne kiseline imaju svojstvo da snižavaju loš holesterol, a da istovremeno održavaju dobar holesterol u krvi.
-Acai Beri takođe može da posluži i kao pomoć za izbacivanje toksina iz vašeg organizma. Sadržaj ove voćke naročito povoljno utiče na poboljšanje varenja hrane. Kada očistite vaše telo od štetnih toksina, osećate se mnogo bolje, a vašem telu učinićete veliku uslugu!
Sastav: Acai Berry 150 mg (izvađeno iz 3000 mg voća), sojino ulje, želatin, glicerin, žuti pčelinji vosak, karamela, sojin lecitin, silicijum-dioksid.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
9
060700-16-16

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija