Kompanijski oglas Objavljeno: maj 09 2024 12:35

Detektor prislušnih uređaja - kamera

Objavljeno: maj 09 12:35
Pregleda: 17
Neverovatno je šta se sve u jednom kući ili kancelariji može pretvoriti u prislušni uređaj, uređaj za prikriveni videno nadzor ili pak gps tracker za praćenje.

Prislušni uređaji, bube mogu se zbog malih dimenzija postaviti bilo gde i gotovo ih je nemoguće naći. Mogu se ugraditi u razne već postojeće uređaje, satove, kalkulatore, produžne kablove, svetiljke i dr.

Ovaj mali snažni detektor neverovatno širokog raspona frekvencija, od 0 – 6,5 Ghz, pronaći će svaki emitujuci špijunski uređaj: GMS bube svih vrsta, radio frekvencijske prislušne uređaje, GPS trackere, skriveni bežični video nadzor.

Dojava, SVETLOSNOM, ZVUČNOM I VIBRACIONOM SIGNALIZACIJOM.

Uređajem možete pregledati svaki prostor za koji sumjate da je nadziran i to u svim frekvencijskim rasponima emitera koji u svetu postoje. To znači, nema uređaja koji ovaj detektor neće pronaći.

Idealan, pouzdan, funkcionalan. Otkrit će sve što je skriveno u stanu, kancelariji, pogonu, poslovnim i skladišnim prostorima, ušiveno u odevni predmet ili torbu.

Ovaj uređaj posebnom optičko-impulsnom, tehnikom u 5 modova, može pretražiti svaki cm vašeg prostora te ćete uz pomoć optike uspešno pronaći skrivenu tzv. pinhole špijunsku video kameru sakrivenu najčešće u najmanje sumnjivim predmetima u prostoriji.

Ovaj uređaj koriste profesionalne službe, privatni istražitelji, krimininalističke laboratorije i sl. za pronalaženje skrivenih, ugrađenih špijunskih mikro kamera, prislušnih uredjaja I sl.

Razgovarajte potpuno slobodno. . . budite bezbedni!

Opis linka

V.I.P.

Veliki izbor aparata i opreme za diskretno tajno snimanje, pracenje, prisluskivanje i jos mnogo toga...
Postanite sopstveni detektiv i odaberite iskrenog i pouzdanog svedoka!
Poseti stranicu naše prodavnice
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina

Prodavac

Veliki izbor aparata i opreme za diskretno tajno snimanje, pracenje, prisluskivanje i jos mnogo toga...
Postanite sopstveni detektiv i odaberite iskrenog i pouzdanog svedoka!
Vranje +381621865577 http://www.vipprotection.rs

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija