Objavljeno: jun 07 2018 12:06

Aluminijumske ograde i gelenderi

EUR

Objavljeno: jun 07 12:06
Pregleda: 157
Najkvalitetnija, najpovoljnija i najbrza ugradnja gelendera i ograda od eloksiranog aluminijuma sa najkvalitetnijim materijalima uz nase visegodisnje iskustvo su garancija Vaseg zadovoljstva.
Aluminijumske ograde i gelenderi od eloksiranog aluminijuma ne zahtevaju nikakvo odrzavanje. Nema rdje, farbanja niti poliranja kao kod drugih materijala a uz to i veoma prihvatljiva cena ugradnje. U ponudi su ograde od okruglih, cetvrtastih i sada novih i samo kod nas elipsastih cevi i sve to u vise boja i kombinacija.
Vrlo bitan detalj je da nema skrivenih troskova, kao sto u spojevi, krivine, prstenovi itd.
Kod nas dobjate sve od elemenata koji pripadaju odredjenom modelu i to sa najkvalitetnijim materijalom i timom koji iza sebe ima dugogodisnje iskustvo i naravno garancijom na izvedene radove i materijale jer smo registrovana firma sa sertifikatima za ugradnju.
Na ugradnju ograda dolazi iskljucivo profesionalni tim majstora.

Takodje izradjujemo gelendere od aluminijuma u dezenu drveta za mnostvom boja i dezena.

Nasi materijali su, za razliku od mnogih na trzistu, kvalitetni, debelih zidova i imaju sve sertifikate za ugradnju. Sa nama izbegavate mogucnost amaterske ugradnje losih materijala, tankih zidova, ograda koje se klate i nisu stabilne. Izbegavate izgrebane cevi i lose elemente za spajanje ograda i gelendera.
Za vise informacija posetite nasu web stranicu i sa posebnom paznjom obratite paznju na svaki detalj nasih ograda.

Radove izvodimo na teritoriji citave drzave .
Najnize cene .
Kvalitet ispred svega! ! !
Ako zelite najbolje-na pravom ste mestu!
ALU-TIM

Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
157

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija