Objavljeno: jul 05 2015 08:55

Potrebni su ozbiljni saradnici

Objavljeno: jul 05 08:55
Pregleda: 3
Za rad na informisanju potencijalnih investitora o prednostima i najpovoljnijim uslovima za nabavku investicionog zlata u malim polugama od 1, 2,5 i 5 grama.

Saradnja i nabavka se vrše preko renomirane nemačke kompanije specijalizovane za proizvodnju i prodaju investicionog zlata u malim apoenima, sa izuzetno atraktivnim asortimanom ponude za razne prilike, kako za pojedince, tako i za potrebe promocije firmi, klubova, manifestacija...

Sa kandidatima obavljamo kratak informativni razgovor (oko pola sata) na osnovu koga onima koji prepoznaju vrednost proizvoda omogućavamo besplatnu saradničku registraciju i takođe besplatnu edukaciju, kao i poteban materijal za samostalni rad.

Osim shvatanja prednosti zlata kao najsigurnije valute za očuvanje zarađene vrednosti, a posebno investicionog zlata u malim apoenima za čiju dostupnost preko 90% ljudi u Srbiji ne zna, potrebno je da imate komunikativne sposobnosti i što širi krug poznanika, koje bi u ličnom kontaktu upoznali sa time.

Razgovori se mogu zakazati u Beogradu, Novom Sadu i Subotici na telefon 062 / 228-431
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
3
062228431

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija