Objavljeno: feb 07 2013 03:07

*SARADNICI za prodaju AVON kozmetike!*

Objavljeno: feb 07 03:07
Pregleda: 12
Potrebni saradnici za katalosku prodaju AVON kozmetike iz Podunavskog i Branicevskog okruga (Smedereva, Velike Plane, Smederevske Palanke, Pozarevca, Velikog Gradista, Kostolca).
Uclanjenje je potpuno besplatno, nema nikakvog ulaganja i ne mozete NISTA izgubiti, a puno toga mozete dobiti!
Prikljucite se AVON timu i imacete pravo na popust od 15-25% na sve proizvode u zavisnosti od visine sakupljene porudzbine. Ukupna cena narucenih proizvoda umanjuje se za popust sto je iskljucivo VASA ZARADA – neogranicena i zavisi iskljucivo od Vas!
Idealna je prilika da postanete AVON Dama u **kampanji C03** (7.2. – 26.2.) - brosura sa sjajnim proizvodima i specijalnim setovima koje mozete ponuditi svojim kupcima u znak predstojecih praznika Dana zaljubljenih i 8. marta!
Ukoliko se uclanite u tekucoj kampanji, uz prvu sakupljenu porudzbinu dobijate i POKLON – najnoviji, predivan parfem SENSUELLE!
Vrlo je zanimljivo i jednostavno, kontaktirajte nas sto pre kako bismo Vam na vreme besplatno dostavili katalog!
NOVO: U AVONu mozete steci i karijeru kao Sales Leader, imati pravo na 30% popusta, dodatne novcane bonuse, platu i radni staz! Mogucnost napredovanja je velika, srazmerno Vasim ambicijama i angazovanosti!
Ukoliko ste ozbiljni i zainteresovani, posaljite mi poruku ili pozovite i rado cu Vas uputiti u detalje!
mail: [email protected]
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
12
0642577547

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija