Objavljeno: okt 13 2017 07:48

Poslovna ponuda

Objavljeno: okt 13 07:48
Pregleda: 3
Tražite posao? Potrebna Vam je dodatna zarada?

Iskoristite svoje slobodno vreme zarađujući iz udobnosti Vašeg doma!

Postanite deo našeg tima, pridružite se profesionalcima koji svoju zaradu redovno zarađuju svakog 10-og u mesecu, radeći online marketing. Vi kreirate Vaše radno vreme, bez poslodavaca i šefova koji Vam vise nad glavom.  

Uslovi za konkurisanje su osnovno znanje rada na računaru, stabilna internet konekcija i naravno ozbiljan pristup poslu.

Mi Vam nudimo besplatnu registraciju, obuku odnosno trening, uvođenje u posao sa 24/7 podrškom. Registracijom, praćenjem obuke i  odrađivanjem dnevnih zadataka imate šansu da već prvog meseca osvojite 250$ kao i druge poslovne alate koji su Vam potrebni za uspešan biznis!

Ne čekajte više, ne tražite bolje! Mi smo proverena, uspešna i  legalna američka kompanija koja uspešno posluje već 19 godina. Pridružite se već danas našem timu!

Za više informacija možete me kontaktirati preko www.facebook.com/onlineposaoanajanic, posetiti stranicu anajanic.wixsite.com/sfizapocetnike ili me možete direktno kontaktirati preko Vibera  381611505566.


Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
3

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija