Objavljeno: okt 21 2014 10:42

Mercedes Benz A 150 automatic -05

Din

Objavljeno: okt 21 10:42
Pregleda: 12
auto u dobrom stanju.tek registrovan pa se slobodno može probati u vožnji. motor DOBAR , menjač ODLIČAN , trap ODLIČAN , limarijski dobar. farbani prednji branik i hauba pa unapred kažem da ko voli bajke vozile ga babe dede i ostale nejači i nije tačkica farbana nije auto za njega jer ja to NE PRIČAM . da li auto ima još neku ogrebotinicu koja se ne vidi na slikama ? - DA , IMA .da li je auto nov - NIJE. nov košta 20 hiljada evra.od još nekih mana mogu istaći da ima jedan ključ,nema roletnu gepeka.ostalo sve OK.kupljen u inostranstvu sa tom km , ocarinjen sa tom km , pregledan u amss-u sa tom kilometražom (sačuvao sam carinsku deklaraciju i homologaciju iz amss na uvid ) i pristajem na svaku proveru , ali zaista ne bi da slušam majstor žike , mike , i pere po trotoarima kako oni MISLE da je auto prešao više i kako volan posle 9 godina mora da bude nov netaknut.
sve u u svemu dobar auto po još boljoj ceni prodaje se iz razloga što je kupljen i registrovan na ženu ali definitivno ne zna da vozi tako da joj sleduje punto..
cena je dobra ali za ozbiljnog kupca sa parama u džepu mogu je još malkice korigovati (više ne gledam koliko je mene koštao).preko telefona se NE CENKAM.
prenos vlasništva (porez u ooštini je 110 evra). za više informacija slobodno nazovite i želim Vam SREĆNU KUPOVINU

Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
12

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija