Objavljeno: sep 08 2019 12:34

Nova dvoetažna kuća na sjeveru Crne Gore

EUR

Objavljeno: sep 08 12:34
Pregleda: 20
Ukupna površina kuće je 154 m2, na parceli od 6813 m2.
Prizemlje:
Dnevni boravak, kuhinja, zatvorena veranda sa panoramskim prozorima, kupatilo, velika ljetna kuhinja sa posebnim ulazom.
Drugi sprat:
Dvije spavaće sobe, garderoba, kupaonica, dvije otvorene terase.
Izgrađena 2019. godine, nova kuća.
Spoljašnja obrada - prirodni kamen, ventilisana fasada sa elementima od ariša. Krov od lameliranog furnira, prekriven metalnim profilima (Švedska). Terase sa kovanim ogradama. Aluminijumski prozori.
Unutrašnje završne obloge zidova i prirodnog kamena, pod-parket. Voda (izvor) i struja se napajaju. Kupatila i kuhinja su popločani. Instalirani vodovod, stepenice na drugi kat, drva i električni štednjak. Kuća se prodaje sa namještajem i aparatima.

Na placu od 6813 m2, plodna zemlja, mnoštvo četinarskih stabala, voćnjak - šljiva, jabuka, višnja, višnja, dunja. Planinski potok i rijeka protiču duž granice lokaliteta.
Na gradilištu je još jedna kuća ukupne površine 31 m2, pod restrukturiranjem - kuća, sauna, u vrhu kao. Moguće je povećati površinu kuće.
Lokacija se nalazi u blizini puta sa glavnim protokom turističkih ruta, sa niskim nivoom buke iz automobila zbog drveća. Moguće je postaviti hotel, restoran, kafić, farmu, mini-preduzeće, organizirati eko-turizam (eko-selo). U blizini su Nacionalni park Biogradska gora, skijalište Bjelasica.
Dokumenti su uredni, kuće su uknjizin, parcela je urbanizovana.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
20

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija