Objavljeno: mar 03 2013 12:10

Nezaboravno letovanje Sicilija

EUR

Objavljeno: mar 03 12:10
Pregleda: 6
Hotel Splendid La Torre 4* Mondelo

MONDELO- nekadaribarsko naselje, danas cuveno i ekskluzivno letovaliste, cija je pescana plaza jedna od najlepsih na Siciliji. Nalazi se oko 10km severozapadno od Palerma u malom zalivu okruzeno planinamaMonte Galo i Monte Pelegrino.

Nalazi se 1km od centra mesta, 8km od Palerma, 50m od privatne kamenite plaze i mali deo pescane plaze. 400m je udaljen od pescane plaze Mondelo. U blizini hotela nalazi se stanica lokalnog autobusa za Palermo.

Hotel poseduje: restoran, bar, bar pored bazena, (bezan - slana voda)terasa za suncanje, internet(uz doplatu) parking.

Standardne sobe : 3 tipa standardnih soba 1. standard (pogled na vrt, bez balkona) 2. zelena (sa balkonom, pogled na golf terene) 3. plava (sa terasom i pogledom na more). Sve sobe imaju klimu, TV, sef, frizider, .

Ishrana : polupansion - dorucak samoposluzivanje, vecera - meni, izbor od 3 glavna jela, salate, prilozi, dezert samouslizivanje.

CENA ARANZMANA OBUHVATA

AVIO PREVOZ, TRANSFERI NA SICILIJI i( AP/HOTEL/AP), 10 POLUPANSIONA I VODICA NA SRPSKOM JEZIKU KOJI JE TU ZA VAS SVE VREME BORAVKA.

ZA VISE INFORMACIJA O SICILIJI POGLEDAJTE SAJT MOJA SICILIJA A O HOTELU NA SATU: www. latorrehotel. it

CENA ZAVISI OD TIPA SOBE U KOJOJ STE SMESTENI!
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6
0637215032

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija